Vilinänpoikasta pentuaitauksessa

Niinpä on sitte ensimmäinen vuorokausi uudessa kodisa menny. Kovasti on tullu pentujen tassuihin jo vipinää ja aitauksen sisältöön tutustuttu. Ovat jo olleet hereilläki pitemmän aikaa. No, kuitenki suurimman ajan nukkuvat. Aivan ihania ne on! Aamulla meinas itku päästä, ku piti töihin lähtä. Oon istuskellu aitauksesa jalkapohjat, kämmenet ja housunpersukset märkinä. Eivät vielä ossaa pissata vain yhteen paikkaan ja on ihan mahotonta liikahtaakaan, ettei joku paikka pissaan käy ;) 

Luna on edelleen ihan hepakasa. Lenkille ei meinannu millään lähtä ja kun sitte sain sen raahattua mukaan, se yritti joka polulta kääntyä kotiin päin. Tuosa se makkaa koko ajan aitauksen vieresä. Välillä kolisuttaa porttia, että pääsis sisään tai herättääkseen pennut. Välillä vinkuu niin, että meinaa mua ihan hermoon ottaa. Luna ja Alma ovat jo saaneet haistella pentuja ja ovat molemmat, pennut ja isot tytöt, aika ihmeissään toisistaan :)

Ellulla on ollu toista päivää silmätulehdus. Huomenna pääsee lääkäriin. Ja tälle viikolle on toinenki silmälääkärissä kävijä, Luna, jonka silmät vuotaa vettä. Toivottavasti kummanki vaiva saahaan paranettua.

Tämmöstä tänä iltana. Selma nukku toisen kuvaussession ajan kaapin alla. En hennonnu herättää, että oisin saanu kuvaan sen. Otan toisena päivänä kuvia hänestä sitte. Lisää kuvia löytyy täältä.

Nestori ja Vihtori.
Valma ja Unelma
Valma, Selma ja Unelma.
Nestori <3
Nestori ja Unelma
Kummallaki puolella aitausta ollaan ihan hämillään, mikä sielä toisella
puolella oikein on :9
Nestori punnertaa.
Unelma ja Nestori.
Valmaki heräili.
Haukotteli ja kaatu selälleen :D
Unelma kävi herättään Vihtorin sängystä.
Vihtori miettii, missä oikein onkaan.
Tämä ilme on vertaansa vailla :D

Kommentit