Huh, mikä kuumuus!

Ihan pakko kertua, ku meinas aamulla hiki tippasta ihan kunnolla. Kun vein eilen pennut alakertaan, pyöräytin olohuoneen lattialämmityksen nappulaa omasta mielestäni ihan pikkiriikkisen korkiammalle. Illalla jo meinas tulla vähä kuuma tv:tä (lue: pentuja) kattoesa. Mutta aamulla alas portaita astellessani se vasta kuuma tuliki! Ihan ku ois astunu lentokonneesta Kanarian saarilla! Semmonen kuumuus iski jo yläportailla vastaan. Piti ihan kiihyttää askelia, että pääsi näkemään, onko nuo pennut palanu karrelle siinä kuumalla lattialla oleskellessaan. Ei olleet, onneksi! Olivat hyvinki tyytyväisiä ja vaan nukkua torsottivat. Pistin lattialämmityksen pienemmälle ja juoksin äkkiä isojen neitien kans ulos vähä jäähyttelemään. Huh, helpostusta! Aamutoimet piti tehä melekeinpä alasti, että kesti sen hien ja kuumuuven. Eikä tässä vielä kaikki. Eilen illalla jäi sauna vahingosa päälle kolmeksi tunniksi ja voitta kuvitella, minkämoinen kuumuus iltapesulla kylppärissä oli! Sauna sitte lämmitti hyvin yläkertaa ihan aamuun saakka. Ja ku aamulla aukasin kylppärin oven, tuntu, että vois vielä mennä saunaan hiet ottamaan! HUOH!

Ellu jäi hoiteleen pentuja pentuaitaukseen, Luna vahtimaan pentuja aitauksen ulkopuolelle ja Alma makkoileen jonneki kauas heistä kaikista :) Toivottavasti lämpö laskee sen verran alas, ettei kukaan läkähy. Laskin muitten huoneitten lämpöä, että ainaki Luna ja Alma pääsee viilentämään ittiään ittiään.

Kun mulla nyt ei oo uusia kuvia, laitanpa tähän Ellun 6-7-viikkoisena. Tämmösiä sulosuuksia oottelen myös Ellun pennuista. No, merleillä on nyt siniset silmät, mutta jospa niistä muuten tulis tämmösiä :)


Kommentit