58. vrk meneillään ja kaikki suht ok

Sitä ollaan pikkuhiljaa menossa kohti pentujen syntymää. Jännitys senkus tiivistyy ja aika tuntuu toooooooodella pitkältä. Lämpöjä oon mittaillu jo kolmisen päivää ja ne on pysyny lähellä 38 astetta. Yöt on menneet ihan hyvin. Kerran Ellu herätti viime yönä ja sitä piti lohdutella ja rapsutella. Ellu makoilee paljo, mutta lenkillä vielä jaksaa jopa juosta. (Tänään mettäsä jänis juoksi meijän edestä ja Almahan lähti ku nuoli sen perään. Kaikki muutki lähtivät, ja Elluki tietenki suurine mahoineen. Muut sitten antovat periksi, mutta Alma hävis huitsin kuikkaan. Jostain mettän uumenista kuulu sitte haukkumista - ei ollu saanu jänistä kiinni :) Ja sieltähän se Alma "tänne"-käskyä muutaman kerran huudellessani takas tuli eikä ollu kumma kyllä yhtään  pettyneen näkönen :))

Syöminen Ellulla on todella huonoa. Ei mikään mene alas ja oon kyllä kokeillu kaikki lihat ja kalat, kypsänä ja raakana, ruokasäilykkeitä monenmoista, nappulaa, jäisiä lihakuutioita. Välillä on menny naudanmaha, pakastettuna, välillä broilerin kaula (joka on tuntunu jopa herkulle). Tänään aamulla Ellu söi kaksi  pientä palasta verilättyä ja iltasella yhen broilerin siiven. Huoh, etten tiiä, mitä tästä tullee. Oon sitte antanu Nutriplus-geeliä, ettei ihan kaikki ravinteet jää saamatta.  Onneksi Ellu juo vettä, ettei ihan kuivu kuitenkaan.

Tämmösiä ne Ellun illat tahtoo olla. Portailla makoilee. Nukkuu välillä, välillä vain seurailee, mitä toiset hommaa.


Meillä on asustanu pari päivää Ellun sisko Nemi. Odotellaan tärppipäiviä, joitten jo pelekään  menneen ohitte. Aamulla käytin Nemin progessa, ku tuntu, ettei tästä juoksusta muuten selvää saa. Huomiseen pitää odotella tuloksia. Huoh, pitkä yö on edessä :)


Kommentit