Pötkylät muuttivat alakertaan

Kun eivät pötkylät enää taho pysyä pentulaatikossaan, saivat muuttaa alakertaan suurempaan tilaan. Varsinki Unelma oli sitä mieltä, että pentulaatikon tila oli aivan liian pieni taapertelluun. Matka yläkerrasta alakertaan tehtiin Lunan entisessä sängysä. Matka meni ihan hyvin, kaikki nukkuivat. Alakerta oli valmiina oottamasa, joten pentujen ei tarvinnu purkaa laatikoita eikä laitella tavaroitaan paikalleen ja pystyivät jatkamaan vaan nukkumista.

Nyt siis meillä alkaa suht normaali arki. Ei tarvi enää yläkertaan juosta pentuja lällytteleen eikä kuskata tavaroita ja Ellua eestaas. Voi vaikka laittaa tv:n päälle, kääntää sille selekänsä ja tuijotella noita pötkylöitä. Ja jos haluttaa ottaa niitä sylliin, senkus heittää jalakansa aitauksen ylitte ja ottaa pennun lällyteltäväksi. Päätin jälleen kerran, etten anna niille lisätilaa kovin aikasin, mutta voi olla, etten taaskaan sitä päätöstä pysty pitämään. On se niin kiva niitä seurailla, kun maailmansa suurenee olohuoneesta pikkuhiljaa keittiöön asti :)

Viimeset unet yläkerrasa.
Uusi koti. Tilaa riittää ainakin viikoksi ;)
Kulkuneuvo alakertaan. Tais olla hyvä kyyti, ku edelleen uni maittaa.
Tämmöset on unoset. Alkaa ittiäki haukotuttaan, ku tätä kattoo :)
Lunalla tulee olemaan hankalat ajat jonku päivää, kun pittää päivystää aitauksen ulkopuolella koko ajan. Uloskaan ei suostunu lähtemään, kun piti vahtia, että pennut voivat hyvin. Jonku aikaa, kun vielä kestää, pääsee hoiteleen tämänkin pentueen.

On se tuo Luna kyllä niin ihana, vaikka varmaan sille itelleen tämä
aika ei niin helppo ole. On jo saanu pikkasen haistella pentuja, mutta
vielä pittää oottaa, että pääsis niitä hoitamaan.
Merja lähetti Iitasta (V. All In One) tosi hauskan kuvan. Tämä neitonen on jo neljä vuotta, Lunan synttärilahja itelleen. Tässä Iita ottaa aurinkoa ja tietenki pihan lämpimimmäsä paikasa. Kiitos Merja!


Sain myös kuvan Ellun siskosta Bellasta (V. Dearest Diva) asuu Kokkolassa ja hänellä on kaverinaan Cara-neiti. On hiukkasen isohko, mutta so what! Aivan ihana hän on!! Kiitos Eira!


Emilia lähetti  myös Leopoldosta (V.  Earl Of Joys) aivan upean kuvan. Tästä oikein huokuu rauhallisuus. Ja Leopoldikin nauttii. Kiitos Emilia!


Kommentit