1. elokuuta 2015

Urpo tällättiin näyttelykuosiin

Meillä kävi tänään suht harvinainen vieras, Urpo (V. Camaro, emä Luna, isä Valo). Mukanaan toi myös omistajansa Samin ja Kirsin, varmaankin henkiseksi tuekseen heidät oli ottanu :) Nääs Urpo tuli näyttelytrimmiin. On menossa ensimmäiseen näyttelyynsä Kajaaniin parin viikon päästä. 

Kovasti oli meijän neiteistä innossaan, niin innoissaan, että kuola vaan valui. Äitinsä Luna oli heti sitä mieltä, ettei häntä kannata yrittää. Välillä kyllä unohti, että Urpo on poikansa, mutta meijän ihmisten pienellä ohjauksella hoiti irvistyksellä Urpon kauemmas. Ellu ja Alma näyttivät hetmiten, etteivät nyt oo miestä vailla. Tiukkaa se teki Urpolle, mutta taipui lopulta kohtaloonsa.

Urpo pistettiin sitten pöyvälle trimmiä varten. Aluksi oli sitä mieltä, ettei miesten tartte tuolleen kaunistautua. Jotenki vissiin sitte pieni nainen heräs sisimmässään, kun rauhoittui ja näytti ihan nauttivan varsinki lopun harjaamisesta ja turkin pöyhittämisestä. Urpolla tuota turkkia tosiaan riittää! Aivan mahoton pohjavilla ja päällysturkkia ihan mahottomasti! On siinä Samilla harjattavvaa!!

Kuvia otin, mutta sadesäässä niistä tuli vähä harmaita. Harmi, ku en asetuksia hoksannu muuttaa. Kuva ei anna täyttä oikeutta tälle upialle herralle. On liikkeissään ja olemukseltaan kyllä tosi upia herra. 

Toivotan Samille, Kirsille ja Urpolle miljoonasti onnea näyttelyihin! Harmi kun en ite pääse paikalle. Pitänee laittaa Ellun synnytys kuitenki tärkeysjärjestyksessä ekaksi ;)

Kun trimmasin Urpoa ja katsoin sen kasvoja, hämmennyin
ihan, miten oliki äitinsä Lunan näkönen, vääränvärinen vain :)

Ei kommentteja: