22. elokuuta 2015

Miian ja Justiinan päivä tänään!

Tänään oli niiiiiiiiin Miian ja Justiinan päivä shelttien sivuerkkarissa, jotka järjestettiin Oulun Nallikarissa. Aivan upia paikka, upia ilma ja upian rento meininki! Olin ihan vaan turistina siellä ja olihan mahtavan mukavaa nähä tuttuja. Mutta mikä parasta, sain nähdä ensimmäisen kasvattini menestyksen! Justiina, Violetdream Celica, pokkas tänään VSP-tittelin! AVO-luokassa jo seurailin tuomaria (Ian Isdale, UK) , jonka silmä näytti aika usein jäävän Justiinaa tuijottelemaan. Vähä tuntu siltä, että saattais tuosta ihastuttavasta Justiinasta tykätä. Ja niinhän hän tykkäski ja Justiina pokkas AVO ERI AVK1 SA:n eli voitti AVO-luokan nartut. Siinä sitte kyynelehdittiin ja alettiin jännäämään paras narttu -kehää. Ja siellä tuomarin silmä kääntyi aina vähän väliä Justiinaa kohti. Minä kävelin ympyrää ja jännitin, kun arvostelu vaan venyi ja venyi. Mutta lopulta tuomari (joka varmasti oli päätöksensä tehny jo aika päivää sitte) käveli Justiinaa kohti punaisen ruusukkeen kans - ja siinä vaiheessa minä tuuletin! Justiina voitti ja oli paras narttu ykkönen!! Jihuu!! Ja voi taas sitä kyynelten määrää! Aivan upia se tunne on, ei sanoin voi kuvailla! Nyt oli enää jäljellä ROP ja VSP jaettavana. Enää ei siis ollu mitään muuta enää voitettavaa ja VSP on voitto jo sinällään. Oon niin onnellinen Miian ja Justiinan menestyksestä! Miia on tehny valtavan työn Justiinan kanssa. On käyttäny Justiinaa näyttelyissä ja odotellu samalla, että se valmistuu. Ja niin se kaikki sitten  palkittiin. Onnea tätäkin kautta Miia ja Justiina!! 

Tässä vielä Justiina arvostelu:  Nice head. Good ear carriage. Good eye. Sweet expression. Good depth of chest. Lovely shape. Well balanced throught out. (Ian Isdale, Iso-Britannia) 

Tässäpä se voittajakaksikko sitten vielä kuvina:

Justiina oottelee kehään pääsyä ja Miia vaan naurattaa :)
Ja sinnehän sitä sitten mentiin tietämättä vielä, kuinka
upea suoritus on tulossa!
Justiina seisoa nöpöttää nätisti.
Ja siinä sitä, yhdessä <3
Miia, Justiina ja mahoton määrä palkintoja.
Tämä pari on kaikki ne ansainnu! <3
Erkkarissa käväs ilmapiiriä haistelemasa myös toinen Violetdream-kasvatti, Leopold (V. Earl Of Joy). Kovasti sitä jännitti alussa ja kaikkia ois tehny mieli vähä haistella. Rauhallisesti kuitenki seisoskeli muitten joukossa. On se Leopold kyllä aivan upia poika! Kokoa ja näköä tosiaan on ja virtaakin tuntuu riittävän :)

Rauhallisesti Leopold vaan katselee, mitä kehäsä tapahtuu.
Ja vähä muuallaki :)
Leopoldin mielestä on niin paljon kaikenlaista
kiinnostavaa ympärillä, että Emilian pitää ihan rauhotella poikaa :)
Ellu ja pennut olivat viihtyneet hyvin sen ajan, ku olin erkkareissa. Tekemistäki oli löytyny: Kakkaa oli tullu sängyn pohjalle ihan mukava määrä ja mielenkiintoinen haju tuli vastaan, ku pentukammariin astuin. No, eikus siivoamaan :) Pennut eivät olleet mua juurikaan kaivanneet, mutta isot neitit sitäki enemmän, ainaki vastaanotosta päätellen. Sisällä ihan ulvottiin, ku autolla pihhaan karrautin. Ulko-ovi tuntui aukiavan ihan liian hittaasti ja kun aukes, kaks neitokaista hyppäs mun sylliin. Ellu huusi suorastaan yläkerrasa, että sen päästän myös vastaanottoon mukaan. Ja voi kauhia sitä haistelun määrää! Ei askelta tuntunu pystyvän ottamaan, ku oli kolmen koiran nenät kiinni housuissa. Olin taaas kerran uskaltautunu menemään vieraisiin koiriin! :)

Ei kommentteja: