Vauhtia ja ihan oikiasti vaarallisia tilanteita

Kävin hakeen Ipun ja Adan töitten jälkeen yöhoitoon. Kun Ipun päästin portista sisään ja meijän koirat ovesta ulos, meno ylty heti ihan mahottomaksi. Ippuhan on ihan mahoton menijä ja ku siihen lisää adhd-Adan, virtapiikki-Vincentin, vauhtia riitti. Alma, Luna ja Elluki lähtivät saaliin perään ja olihan sitä menoa mahtava kattoa. Ja oli niiin ihana nähä, ku Luna (kk:n päästä 9 v.) meni mukana kuin pikku tyttö. Ihan kauhulla kattoin noitten mahotonta vauhtia. Välillä näytti, että juoksevat puuhun, mattotelineeseen tai kaivon vipuun pahki. On aivan uskomaton, miten nopiasti kuitenki pystyvät suuntansa vaihtamaan jonku esteen eesä.
Ippu, the saalis.
Adan loikka.Sisällä meno jatkuu ja matot saa kyytiä. Ada ja Ippu leikkivät ihan koko ajan, siis ihan koko ajan! Vincent yrittää päästä mukaan, mutta eihän nuo tytöt sitä leikkiin ota. Välillä pääsee ihan vähä nappaseen jomman kumman jalkaa, mutta tytöt vaan jatkaa omia juttujaan. Piitu ja Vilma&Tomi saa kyllä tänään toooodella väsyneet neidit kotiinsa takas :) En kunnon kuvaa noista saanu, mutta täsä tämmösiä. Ovat muuten Ada ja Ippu melekein ku kaksoset, sekä luonteiltaan että ulkonäöltäänki.
 
Ipulla vaan ei toinen korva suostu yhteistyöhön :)
Ada muka niin rauhallisena :)
Tästä kuvasta näkee, ketkä asuu meillä ihan niinku vakituiseen.
Henri syö leipää ja meijän koirat tietää, mitä sillon pittää tehä.
Adaa ja Ippua ei vois vähempää kiinnostaa.
Ippu <3
 
Luin tuon viime päivityksen Fitminin ruuasta täsä aamulla. Huomas, että oon ollu ihan uuden pennun lumoissa sitä kirjottaessani :) Siis eihän sitä ihan viikossa uuden ruuan ja ravintolisien vaikutusta vielä huomaa. Luulen, että Vincentin pohjavillan kasvu on lohiöljyn ansiota, sitä oon syöttäny kuitenki jo parisen kuukautta. Uuden ruuan ja ravintolisän vaikutus tietenki siellä taustalla on, mutta en usko, että se vaikutus näin nopeasti ois tullu näkyville karvan kasvuna. Mutta Alman ja Ellun karvojen lähtö ei oo enää sitä, mitä se oli vielä parisen viikkoa sitte. Karvaa siis lähtee, mutta ei semmosina tuppuina ja lentelevinä haituvina ku aina ennen. 

Tänään sitte on SE päivä, kun meijän laumaan tulee täydennystä. Oon ihan täpinöissäni. Ajattelin tässä siivota, ettei uusi tulokas ihan pölyyn tukehu. Jos en tänään ehdi päivitystä tehä, huomenna viimestään tulee semmonen kuva- ja kirjotuspläjäys, että vamasti kauhistutta :)

Kommentit