Neljäs päivä kohtapuolin yöunta vailla

Neljäs päivä on jo takanapäin. Oon pari päivää talvilomalla ja saan vaan olla ja nauttia. Pikkuhiljaa alkaa arki jo palaamaan ja pystyn jo tekemään muutaki ku vaan tuijottelemaan Justusta ja muita koiria. Siisteyskasvatus on vähä niin ja näin. Yritän olla nopia ja viiä Justusta ulos just oikiaan aikaan, mutta tahtoo mun aikataulutus olla välillä myöhäsä. No, tänään oon jo aika hyvin ollu hollilla, mutta kyllä niitä lipsahuksiaki on sattunu. Seisontaopetus on alkanu. Palkka tulee suuhun vain, ku kaikki jalat on maassa. Ja jonku kerran on onnistunu jo seisominen ihan kunnon asennosa palkkaa odottaen. Pöyvällä seisomistaki on Justus harjotellu. Trimmipöytä, sohvan käsinoja ja keittiön pöytä on tulleet tutuiksi. Aivan ihmeellisen hyvin Justus tönöttää, kun sen jonneki nostaa seisomaan. Seistä törröttää komiasa asennosa pitemmän aikaaki. Hampaitten näyttäminen on inhottavaa ja korvien kosketus myös. Muuten kyllä kroppaa saa vaikka mutkalle laittaa, jos sen haluais tehä.


Nukkumaan Justus oli menosa, mutta sitä ennen
piti näyttää hampaat :)

Pihalla ja paikallaan :)

Ellu ja Alma ovat jo tuohon höseltävään poikaan tottuneet. Ellu ei näytä hammasta, vaikka Justus kävelee ohi tai käy haistelemasa. Alma kävelee ohi ku ajatellen "no, ootkos siinä, tai oo vaan". Vincent on kumma kyllä alkanu näyttämään hampaitaan. Justus kyllä sen tietää ja kun saattaa höseltämiseltään mennä liian lähelle Vincentiä, tekee äkkinäisen kaarteen pois Vincentin eestä. Luna on aivan ihana mamma. Justus hyppii Luna päälle, ku se nukkuu, ja repii turkkia ja pitää Lunaa leluna. Luna vaan jatkaa uniaan eikä välitä. Saattaa jopa nauttia siitä huomiosta. Iltapäivällä Luna makas lattialla ja Justus leikkiessään juoksi sen kuonon päältä. Luna ei ees silmiään aukassu :)

Ei Luna juuri välitä mistään mitään.
Ja tässä lähtee Justuksen vessapaperirulla parempiin suihin :)

Tänään Justus sai leikkikaverin, ku Vilma tuli Adan kans käymään. Taas kerran meijän koirat tiesi, että joku on tulossa. Noin parikymmentä minuuttia ennen Vilman ja Adan tulon, Alma rähähti muutamaan kertaan ja vei koko porukan ovelle haukkumaan. En siis ite varmasti oottanu heitä vielä pitkiin aikoihin, mutta niin vaan koirat jotain aavisti.

Tässä kaikki merlet seisoo tanassa ja tuijottaa ovelle, josta ei kukaan
oo ees tulosa.


Otinpa sitte Vincentistäki seisomakuvan. On sillä kyllä upea turkki tulosa!
Ja Luna oottelee auringon lämmössä.

Ada oli heti ihan innossaan, ku Justuksen näki. Se vaan ei ymmärtäny, ettei tuosta pikkuherrasta oikein semmosta ittensä verosta ja kokosta leikkijää vielä oo. Justus meinas alusa ihan säikähtää, ku Ada innossaan hyppi ja juoksenteli sitä kohti. Käytiin ulkona välillä, että Adaki sai juosta isompien kans kunnolla. Yritti se tuo pikkutirriäinenki kovasti mukana pysyä, mutta eihän sillä vauhti riittäny. Ääntä kyllä riitti, mutta kyllä seki vielä on niiiiiin voimatonta, että ihan nauratti. Sisällä nuo Adan ja Justuksen leikit sitte osuivat kohilleen. Onneksi ei oo mattoja lattioilla, sillä sen verran vauhtia oli, että oisivat varmaan jalkansa katkoneet niissä juoksukurveissa matoilla liukastellessaan.

Ja eiku perään!
Hyppy eteenpäin!
Tuo Justuksen ilme! :)
Porukalla pihalla!
Oisittapa kuullu tuon haukkumisen! Ei voinu ku nauraa!!
Justus!
Justus matkii koko ajan muita. Täsäki kattoo tarkkaan, mitä Ada tekee ja
tekee tietenki peräsä.

Päästiin sitte isompien koirien kans pitkälle lenkille, ku Vilma oli Justuksen kaverina kotona. Kyllä oli koirilla mukavaa, ku saivat revitellä mettiä pitkin taas ihan sydämensä kyllyydestä. Lenkin jälkeen oltiinki sitte kaikki ihan kaikkemme antaneita :) Ensin lenkkeilijät makas omilla tuoleillaan. Kun ite rojahin sohvalle, sain kaverit seuraksi.

Ellu
Luna
Vincent Vilman hieronnassa
Alma lempipaikallaan sohvan käsinojalla.
Ja lopulta asetelma oli tämä.

Justus ku kovasti touhuaa ja ehtii vaikka ja mihin, se on välillä hukasa. Luulen, että se makaa tuossa portailla tuolin takana, mutta se onki eteisesä syömäsä kenkiä. Tai sitte se on keittiösä ihan hiljaa syömäsä mattoa. 

Tästä ne löytyy...
... ja tänne ne kuskataan nakertamista varten.
"Ai minäkö muka?!! En varmasti oo näihin koskenukkaan!"

Kommentit