Torniosta toivuttu

Tornion ryhmänäyttelyreissu takana ja tirsatki on nukuttu. Mahottoman mukava reissu taas oli Tiinan ja Miian kans. Aamulla lähettiin puoli seittemän aikaan lähettiin, kuutisen tuntia kehän vieresä seisoskeltiin välillä sielä kehäsäki kierähtäen. Kotona oltiin kolmen jälkeen. 

Ekaksi kehässä Tiina käytti Rippe-pentunsa ja sen jälkeen me yhteen pekkaan kuletettiin Tiinan narttupennut Gigi ja Deea. Ja upiasti meni: Gigi oli PEN1, KP ja ROP-pentu, Deea PEN2 ja sai KP:n. Upia oli siis näyttelyn alku. Seuraavaksi mentiin Vihtorin kans, joka jälleen kerran väisti tuomaria ja oli todella epävarma. Minä jännitinki tuota pöydällä oloa etukäteen, joten ehkäpä Vihtoriki sen aisti. Liikkeessä meni ihan hyvin ja tällä kertaa ei tuomarin edessä juuri pyöriskellyt. Tuloksena oli NUO EH. Seuraavana mentiin Adan kans. Junnunarttuja oli aika monta, olikohan 14, ja jouduttiin odottamaan vuoroamme tosi kauan, ku tuomari pisti koirat kahteen ryhmään. No, ei se Ada siitä kauhiasti välittäny, seisoskeli nätisti vuoroaan ootellen. Pöydällä sitte yllättäen Adaki oli todella epävarma, kyttäs tuomaria koko ajan ja väistiki. Liikkeessä meni kuitenki ihan hyvin, mutta tuntuu, että vein sen liian nopeaa. Tuloksena Adalla oli JUN EH. Nyt on paljo harjoteltavaa Vaasan näyttelyä varten. Adalla oli toinen oikea näyttely, joten sen pöytäkäyttäytymisen varmasti saan kuntoon. 

Miia otti kuvia, mutta en vielä niitä oo saanu. Laitan niitä tänne myöhemmin, jos Miia lupaa :) Tässä kuitenki muutama tunnelmakuva meijän leiristä:

Ada luki taas kerran Vihtorille lakia ja
Vihtori-ressu nojas nöyränä poikana
häkin reunaa vasten ja käänsi päänsä,
ku Ada sitä vain katsoki.

Päätin sitte erottaa ne eri häkkeihin ja nyt jo Vihtoriki
uskalsi kattella muualleki ku lattiaan.
Tässä ootellaan Justin ja Miian kehän lopputulemaan (he tuolla kuvan
oikeasa yläreunasa). Hiukka kylmä jo tuli ja Tiina otti Gigin syliinsä
lämmittämään jalkoja ja minä matkin ja otin Adan syliini. Tässä Ada
kuitenki vielä häkissä oikealla.

Tuota kuvaa ku kattoo, ei voi olla huomaamatta, mikä on mun
lempiväri :) Tiina näytti kassistaan vielä ostamiaan koirankakkapusseja
ja munhan varmaan on pakko niitä (violetteja) pusseja ostaa,
vaikken niitä tuolla mettälenkeillä ees tartte :)

Kommentit