Makoisan herkullista joulua! - luukku 24

SE päivä koitti ja kohti h-hetkeä eli notkuvan ruokapöydän antimia mennään. Vielä on monta asiaa tehtävänä ennen sitä. Koirat pääsi jouluiselle metsälenkille, paitsi Luna, joka lähti viettämään lasten kanssa joulun ensin lasteni isän, Elmon luo. Me teemme täällä toisten koirien kanssa toista joulua heille valmiiksi. Tai no, eipä noista juuri apua ole...

 


Lapset tulivat kotiin ja Luna tietenkin myös. Elmo-isä oli osannut ostaa ihanat lahjat lapsilleen ja hyväntuulinen poppoo sisälle tuli. Sitten sauna ja parhaat päälle ja vihdoin viimein päästiin itse asiaan ja saatiin murisevat mahat hiljentymään.

Ruoka pöydässä <3 Ellu, The Ruokien Vartija, paikallaan. Kohta ruokien
kimppuun, jee!!
Meidän perheessä, kuten jo kotona asuessa äiti ilmoitti: "Nyt syödään sitten kerrankin hitaasti ja nautiskellen!" Varttitunti ja kaikilla mahat niin täynnään, ettei enää mitään mahdu. Eipä siis tänäkään jouluna onnistunut eli ei auta kuin odotella seuraavaan jouluun ja kokeilla uudestaan... Koirat olivat todella onnellisia, kun saivat ruoan rippeet ja vielä vähän ekstraakin. Yllättävästi heittäytyivätkin pitkin poikin lattioita nukkumaan kuppien tyhjennyksen jälkeen :)

Tunnelma meillä on niiin jouluinen ja rauhaisa. Mahat täynnään kaikilla eikä muuta halua tehdä kuin vain  nauttia joulusta ja olemisesta.  Nyt odottelemme joulupukkia. Tai no, tuo tonttutyttö taitaa taas kerran lahjat jakaa. Jotenkin on ollut niiiin innoissaan ja kysellyt "Joko? Joko?" jo viimeiset kolme tuntia. Ikää tällä tonttutytöllä on 20 vuotta ja edelleenkin on tässä pari päivää yrittänyt meitä saada kertomaan, mitä saa lahjaksi :) Se tonttutyttö on allaolevassa kuvassa:


Tässä meidän tunnelmaa. Me niiiiin naatiskellaan!!


IHANAA, RAUHAISAA JA ONNELLISTA JOULUA! 

 toivotamme me ja Kaija:Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiitos kivasta joulukalenterista! Oli pakko joka päivä käydä avaamassa luukku :)
Kaikkea hyvää uudelle vuodelle teille kaikille!