Ihania tyttöjä ja poikia - luukku 23

Niinpä on näistäkin tytöistä ja pojista on tullut jo melkein aikuisia. Tai no, alkavat siis olemaan pikkuhiljaa jo aikuiskoossaan, mutta vielähän sitä aikuisuutta noin niinkuin muun toiminnan suhteen pitää odotella. Pentumaiset toheloinnit vielä kuuluvat elämään. Tässäpä kevään 2016 pennuista tämänhetken kuvia.

Alman ja Remun pentuja tässä. Ihanaa Joulua ja pusut Remulle!

Stella, 8 kk, asuu Kokkolassa. On jo mätsärit
käynyt ja niissä menestynytkin. Ihana neiti hänestä
on kyllä tullut! Kuva Soile Palosaari
Stella <3 Kuva Soile Palosaari
Oskari  7 kk <3 Ihana poika, iiiik! Oskarin elämästä olette saaneet lukea 4/2016
Sheltit-lehdestä lisää.  Kuva Merja Aikio-Paavola
Lyyti 8 kk. Tästäkin tytöstä on tullut aivan ihana. Karvaa riittää ja
on jo kuin aikuinen!
Lyytin ihana joulukortti <3
Ada n. 5 kk. Voi että mää tykkään tästä tytöstä!
Ada ja takana sohvalla rentoina Luna, Ellu ja Vincent. Ada 7 kk.
Vincent, Lyyti ja Ada.
Ada seisoo jotenki ihmeellisesti, mutta seisoo kuitenkin :)
Salli 8 kk <3 Ihana tyttö!!! Säkä noin ja suunnilleen huimat 30 cm :)
Kuva Erika Takkinen.
Salli The Pystykorva <3
Kuva Erika Takkinen.
Tämä on niiiin hauska kuva! (Pakko laittaa Sallista useampi kuva,
kun ovat niin ihania!) Kuva Erika Takkinen.
Sallin ihana joulukortti, iiiik <3
Impin ja Elikin pennut, tekonimiltään Hannu ja Kerttu. Ihanaa Joulua ja rapsutukset Elikille!

Pekko Peikonpoika 6 kk <3
Viisas ja komea poika Pekko <3
Kerttu 4 kk <3
Kun pennut olivat lähteneet taas kerran palattiin normaaliin arkeen. Mutta vain hetkeksi. Meidän ihana Ellu oirehti vasenta takajalkaansa ja se jouduttiin leikkaamaan, kinner oli napsahtanut. Niin surullista, niin surullista! Hyvin kuitenkin kaikki meni ja nyt Ellu voi jo ihan hyvin ja lenkilläkin menee ihan täyttä päätä. Ja kun Ellu saatiin terveeksi, Lunalla meni hammas halki ja sekin leikattiin. Tämä oli taas oma tarinansa.

Voit lukea kaikesta tapahtuneesta tarkemmin tästä blogistani. Haku-toiminnolla pääset hakemaan esim. päivämäärällä tai koiran nimellä juttuja. Nopea ja hyvä toiminto eikä tarvitse kelailla ja odotella sivujen latautumista. 

Tässä oli siis kennelini tarina lyhykäisyydessään. Tarkoitus oli kirjoittaa hieman syvällisemmin, pohtia asioita, mutta huomasin hyvinkin pian, ettei aika vaan riittänyt. Arkirutiinit jo veivät aikaa: töistä tullessa koirat pihalle, kahvit tippumaan ja kotivaatteiden vaihto. Koirat sisään,  kahvit ja syötävät mukana sohvalle tuijottamaan Kotiin takaisin -sarjaa. Jos Reginalle kävi huonosti, koirien kanssa hyvillä mielin lenkille. Jos taas Regina onnistui keplottelussa, koirien kanssa raivopäisesti päkyttelemään metsään. Lenkiltä tullessa koirien ruokinta, siivoilua, järjestelyä jne. Istahdus koneelle ja sähköpostien ym. kimppuun. Kello oli yleensä jo yhdeksän tässä vaiheessa. Nukkuma-aika minulla on yleensä kymmenen, mutta täytyypä sanoa, etten tässä 23 iltana päässyt siihen aikaan lähellekään sänkyä :) Kuvien etsiminen ja kirjoittaminen on vienyt vähintäänkin tunnin. Noita kuvia kun olen katsellut, ei ole ollut iltaa, ettei olisi jäänyt muistelemaan tapahtumia ja eri pentujen tekemisiä. Ja kun niitä kuvia on PALJON, on niittenkin valinnassa mennyt toooodella paljon aikaa. Mutta on ollut todella mukava kirjoittaa. Samalla kun on muistellut mennyttä, on  myös tullut monenlaisia ajatuksia mieleen ja niistä on oppinutkin jotain. Ja täytyy sanoa, että 8 pentueen kasvattamisessa on jokaisesta oppinut uutta ja kehitystä on tapahtunut itsessäkin. 

Vielä yksi päivitys huomenna. Mitähän ihmettä sitä keksisi :)

Meidän mussukat Vincent, Alma, Ellu ja Luna <3Kommentit