Nemi näyttäytyi upeasti näyttelyssä - jippiiiii!

Sain just kuulla aivan upeita uutisia Laukaan näyttelystä: Nemi (Violetdream Dazzling Dame) menestyi huikeasti toisessa AVO-luokan näyttelyssään: AVO ERI, AVK1, SA, PN3, VASERT!! Oon aivan onnesta sekasi!! Eilen Nemi oli Oulun KV-näyttelyssä ja sai niukkaturkkisuudesta huolimatta EH:n. Nyt sitte tuli täyspotti, melekeinpä! Aivan upiaa ja onnea Tiina ja Nemi! Oon niiiiin onnellinen - ja luulen, että myös Tiinalla on hymy herkässä :) Ja vielä tuli uutinen, että Tiinan ja Juhan jämpti Dora oli ollu samassa näyttelyssä VSP ja valioitui samalla. On ollu Tiinalla huippupäivä! Onnnnnnneaaaaa!!!

Nemin askellusta Laukaalla. Kuva Tiina P.
Tässä neitokainen rauhallisena oottellee <3 Kuva Tiina P.
Meillä on Alman ja Edin poika Veeti (V. Bear Paddington) hoidossa pari yötä. Tästä säheltäjästä on kasvanu rauhallinen, aito herrasmies. Ei enää tartte Lunankaan sitä komennella liiasta hökeltämisestä. Veetihän on nyt 3-vuotias ja on Impin ja Lempin veli. Kokoero on todella huomattava. Veeti on ehkä noin 43 cm säkältään, Impi ja Lempi n. 33-34 cm :) 




Viime yönä Veeti ei oikein osannu rauhottua millään. Vaihteli nukkumapaikkaa puoli neljään saakka ja minä joka kerta heräsin, kun se sen teki. Lopulta hoksas, että mun sänkyyn mahtuu neljäski ja hyppäs nukkuun. Sielä se lopulta retkotti selällään ja vei tilaa muilta sen verran, että Luna hyppäs sängystä pois ja Ellu ja Alma molemmat nukku tyynyllä mun tyynyn vieressä. No, pääasia, että saatiin kaikki unirauha.

Lenkille lähettiin aamusella - ja vauhilla. Veeti veti alussa hihnasa ihan päätä pahkaa, mutta hoksas ykskaks, että voi sitä nätimmästiki kävellä. Kun pääsi vapaaksi, olihan sitä juoksuiloa ihana kattella. Turkki hulmus vaan, kun tämä isokokonen shelttiherra juoksenteli pitkin poikin mettiä. Rauhallista kuitenki oli. Lunalla on ollu maha sekasi ja se kulkee välillä hitaammanlaisesti. Ei kuitenkaan tuntunu enää niin kipiä olevan ku esim. eilen, kun jäi aina välillä seisomaan ja oottelemaan varmaanki mahassaan tuntuvaa outoa oloa. Nyt jo revittelikin.

Alkulenkillä Ellu ja Luna aina nahistelevat.
Mukavaa nahistelua ja mukavaa yhessä juoksentelua.
Veeti yllätti ja istui tosi nätisti paikallaan kuvanoton ajan.
Veetin tyylinäyte juoksustaan.
Ellun mietintähetki.
Lunan haisteluhetki
"En oikein tiiä, minnepäin lähtis."
"Morjensta!"
Ja Luna tietenki lehmänä ruohoa syömäsä.
Alma lönkytteli koko lenkin läpitte. Ei ollu vauhtia tällä lenkillä kovinkaan.
"Joo, joo, oon tulosa!"
"
"Nonnii, jatketaan matkaa!"

 Lenkin jälkeen sitte neidit heittäyty makkoileen suoraan kuumimpaan aurinkoon.  Veeti vaan touhuili omiaan.

"Tässä on ihana lepäillä lenkin päälle!"

Ellu nukkuu :)
"Mitähän se tuo Veeti tuola oikein puuhailee? Alakais vaan makkoileen
kuten meki."
"Hohhoijaa, ku haukotuttaa!"
Äiti lastensa kanssa. Kokoeron Veetin ja neitien välillä huomaa :)
Lisää kuvia löydät täältä.

Ellu-kuulumisia: Ellu on nyt vähä paremmin syöny. Nappulatki menee, kun antaa ne lenkin lomassa. Jos ne on omassa ruokakupisa, niitä katotaan vaan halveksivasti ja käännytään pois. Muita ruokia, jotka jo alas mennee: pakasteesta suoraan naudanmahakuutiot (ei sulaneet), pitsan reunat, vahingossa porkkananpalanen, marjapiirakan palat (siskon tekemä), näkkileipä. Jaa, siinäpä ne nyt, jotka on viime päivinä alas menneet. Ai niin, ostin toissapäivänä usiammanlaisia soseruokia (märkäruuiksiko niitä nyt kutsutaan). No, eka kerralla meni seki alas, mutta eipä ennää seuraavalla. Että täsä nyt jatketaan kokeiluja, mitkä oikeat ruuat (ei herkut) menis alas. Mutta kuitenki tuntuu, että ehkäpä tässä voiton puolella kuitenki ollaan, ku mahaan asti kuitenki jotain menee :)

Kommentit