Lomailua oman porukan kesken

Hoitolaiset ovat lähteneet ja oman porukan kans vietellään kesälommaa. Vielä tulee laskettua koirat sisälle tullesa ja kumma tunne tulee, ku yhteissummaksi tulee vain neljä. No, rauhallistahan meillä nyt on. Pitempiä mettälenkkejä ehitään tekemään usiammin, ku oon lomalla. Tänään tuntu jo kesäiseltäki auringon lämmittäesä jo melekeinpä hellelukemisa. 

Ellusta en vielä muita merkkejä astutuksen onnistumisesta oo huomannu kuin että on tooosi hellyyvenkipiä ja semmonen haaveilija. Tulee syliin ja jää siihen nukkumaan. Syö tosi hyvin eikä nirsoile mistään. Elluhan ei se paras syöjä oo koskaan ollu. Ens sunnuntaina tulee 3 viikkoa astutuksesta, joten eiköhän tässä pikkuhiljaa jotain muitaki merkkejä ala näkyä - ainakin toivon niin :) Että eikus peukalot pystyyn, että pentuja on tulossa!

Tässäpä meijän tämäniltasesta rauhasta muutama kuva. Karvaset lapset nukkuu pitkin poikin sielä täälä, ku minä katon tv:tä :) Lomalla ei oo kiirus nukkumaan, joten nautiskelen tämmösistä hetkistä ihan viimmesen päälle.

Luna ihan letkeänä
Alma se tykkää nukkua kerällä tyynyn päällä.
Vincentin paikka on tällä kertaa lattialla.
Ellu maansa myyneenä. Ressukka :)

Kommentit