Prinsessa tuli taloon

Niin se sitten synnytys eilen illalla käynnistyi ja Luna teki ansiokkaasti työtään. Ikävä kyllä kahdesta kaveruksesta toisella ei ollut voimia tähän maailmaan, mutta toinen blue merle -tyttö ponnisti ja pinnisti itsensä ulos Lunan massusta ja olikin tosi tiitterä vauva. Suoraan tissille osasi tiensä heti :)

Näin ensikertalaisena oli synnytystä välillä raskas katsella, mutta ihanan Ainin rauhallisuus ja varmat otteet saivat minutkin rauhoittumaan. Luna oli synnyttäjänä tosi rauhallinen ja kärsivällinen eikä hötkyillyt ylimääräisiä. Kun pentu tuli, Luna alkoi hoitamaan pentua kuin olisi sitä aina tehnyt. On maannut sängyssä pennun kanssa eikä puolta metriä kauemmas ole päässyt, kun pennun vinkuminen saa jo palaamaan takaisin. Aamulla Luna söi hyvällä ruokahalulla (niin tyypillistä Lunaa :)) ja vettäkin menee kiitettävästi. Pissalle meno olisi seuraavana listalla, ihmettelen vaan, miten Lunan saan sinne lähtemään :)

Prinsessa painoi syntyessään 285 g ja tänään punnitessani jo 292 g. Eli kun on 8 kappaletta meijereitä nokan edessä, ei taitane olla vaikeuksia itseään maidolla täyttää :)

Tässä se meidän vauveli nyt on:


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onneksi olkoon rinsessasta! :)

Terv Elisa, Oulu
Virpi sanoi…
Onnea, ihana pikku prinsessa!

t. Virpi