Aäniä, liikkeitä...

Eilen kävi Tarja kuuntelemassa Lunan massua ja kyllähän siellä elämää on!!! Määristä ei vielä pysty sanomaan, mutta enemmän kuin yhden pennun sydänäänet kuuluivat ja jopa itsekin yhden äänen tunnistin! Liikkeitä tunnusteltiin myös ja  siellähän ne pennut liikkuivat. Onnellinen olen, että massu pyöristyy ja pentuja on tulossa! Ei ole enää kuin viikko töitä ja pääsee lomalle keskittymään itse asiaan :)

Pentuhuone (=mun huone) meni remonttiin ja pitäisi saada valmiiksi viikonloppuna. Tapetit on revitty, pakkelit seinään laitettu ja enää puuttuu maalaus. No, eihän sitä ihan vain pentuja varten tehty, mutta sattui hyvään aikaan inspiraatio :)

Ja tänään olisi sitten Alman agilitytreenit - korvaava tunti, kun jäi toissa maanantai sairauden vuoksi väliin. Viime maanantaina oltiin myös ja jäi hiukkasen epätoivoinen olo niistä treeneistä. Opeteltiin nääs taas kerran uutta valssia. Ei oikein mennyt minulla jakeluun ja sitä täytyykin nyt kuivaharjotella kotonakin. Nuo kädet, jalat ja pää eivät vaan tunnu toimivan yhteen valssin opettelussa. Ja niin hyvin kuin se syksyllä opeteltu valssi meni, oih! Jostain kumman syystä Alma oli unohtanut, miten kepit mennään. Juoksi ensimmäiset kerrat vaan suoraan nappulan perään. No, kun hihnan avulla kerran mentiin, jo muistui mieleen, miten se pitikään tehdä. Putken kautta ei vielä onnistunut, joten siinä on yksi harjoittelua vaativa asia. Toinen harjoittelua vaativa asia on keinu. Sitä ollaan paukuteltu olan takaa ja se jo onnistuukin. Vielä ei olla keinulle hypätty eikä edes  yritetty. Mutta se, mistä olen älyttömän onnellinen, on kontaktit! Alma on sen kyllä sisäistänyt enemmän kuin hyvin. Tarjoilee koko ajan treeneissä alastuloja A:lla ja puomilla. No, saappaat nähdä, mikä tämän illan treenien aihe on. Toivottavasti valsseja :)

Kommentit