Odottelua ja lomailua

Se sitten on ensimmäinen virallinen mammalomapäivä vietetty. Pääsiäinen oli niin täynnänsä virtaa ja tekemistä (remonttia, pihan rappausta, koirien juoksuttamista ja vähän juhlintaakin shelttinaisten kanssa), ettei sitä enää tälle päivälle juuri riittänyt. ltapäivällä sentäs innostuimme Henrin kanssa kaupunkiin saakka tuloksena Henrille housut ja Toyotaan kiiltävä pinta Teboilin pesuhallissa. Sittenpä tuo tahti taas jatkui ruuanlaitolla, siivoamisella ja koirien ulkoiluttamisella. Nyt olisi tavoitteena saada lopputyö viilattua valmiiksi.

Lunan lämmöt vaan pysyvät tasaisina. Eilen ja tänään olen mittaillut kolmen tunnin välein odotellen jotain tapahtuvaksi, mutta eipä ole pudotusta tullut. Myllerrystä mahassa on, joten pennut voivat varmaankin hyvin - kunhan eivät liian hyvin :) Jos kasvavat liian isoiksi, saattaa synnytys käydä Lunalle vaikeaksi. Tahti on Lunalla silminnähden hiipunut. Ilman Almaa ei suostu kävelemään juuri metriäkään sen jälkeen, kun on tarpeensa tehnyt. Ei kyllä lähde Alman kanssakaan pitemmälle, vaan saattaa laittaa ykskaks jarrut päälle ja haluaa kotiin.  Kotosalla makoilee eikä välillä korvaansa lotkauta, vaikka mitä tapahtuisi. Massu on kovanlainen, kivasti kuitenkin pentujen liikkeet tuntuvat. Se 63. vuorokausi tulisi täyteen sitten perjantaina. Kun Luna näyttää olevan hitaanlainen näissä hommissa, varmaan saamme odotella pentuja ainakin siihen saakka ;)

Nyt jännällä odottelen, pääsenkö toisen Devilin morsion, Danin synnytystä seuramaan. Lämmöt olivat Danilla tänään laskussa siihen suuntaan, että jotain voisi pian tapahtuakin :)

Tässäpä kuva Lunan massusta, otettu tänään. Välillä tykkää maata selällään, mutta ei siinä pysty kovin kauaa enää olemaan, kun vaikeuttaa jo niin hengitystä :)

Kommentit