Pentulaatikko hankittu

Sain eilen mahottoman hienon pentulaatikon, jonka Tiinan mies Juha oli suunnitellut ja tehnyt. Viikonlopun aikana pitäisi järjestää sille tila ja miettiä tarvittavat vermeet laatikon sisälle.

Röntgeniinkin on sitten tilattu aika 21.4 (kiitos Maikki!) ja sinne menemme tassu tassussa Devilin toisen morsion, Danin (Nice Try Dushing Dusty), kanssa. Lasketut ajat näillä neideillä (vai ovatko rouvia) on peräkkäisinä päivinä. Jännää nähdä, kumpi ensin päättää pentunsa maailmaan saattaa.

Kävin eilen ostelemassa matolääkettä Lunalle. Kylläpä on lääkepakkauksissa ihmeellisiä ohjeita ja kaikissa erilaisia! Ohjeet olivat kaiken lisäksi sellaiset, etten missään tapauksessa olisi halunnut niitä noudattaa. Pitikin kokeneemmalta kasvattajalta kysyä, miten on matolääkkeen tiineyden aikana antanut ja sekin asia selvisi parhain päin.

Luna on selvästi pulskistunut ja mahan alla tuntuu jo kumpua. Syömisinto ei ole laantunut, paremminkin päinvastoin. Alman ruokiakin on oppinut varastamaan - Alma kun ei oikein jaksa aina omastaan kiinnostua.

Kommentit