No niin, nyt se sitten alkaa

Ehti taas vilahtaa viikkoja enkä ole kuvan kuvvaa tai sanan sannaa ehtiny kirjottaa. Päivät on menneet töitä tehesä, välillä pentuja ruokkiesa ja pissoja ja kakkoja siivotesa. Illat on menneet pentuja pällyttäesä. Ei vaan oo jaksanu enää aukasta konetta ja alkaa päivityksiä tekemään. 

Ja ihanahan noita pötkylöitä on seurata. Pikkuhiljaa alkavat shelteiltäkin näyttää ja kehittyvät todella nopeaa. Luonteetki alkavat jo olla selvillä. Noitten toilauksille saa kyllä nauraa! Kovasti tappelevat ja välillä kuuluu koviakin vinkauksia, kun eivät vielä ossaa hallita puremisen voimia. Kauhia ärinä välillä kuuluu ja tuntuu, että pittää väliin mennä. Osaavat kuitenki sopia keskenään erimielisyytensä.

 


 

Pennut jo täysin levällään

Pennut muuttivat loppiaisena meijän muitten joukkoon olohuoneeseen ja sittenhän onki alkanu aikamoinen tohina. Nyt jo ovat täysin levällään pitkin poikin kämppää. Sen verran oon nyt kuitenki rajottanu aluettaan eivätkä pääse takkahuoneen mattoa sotkemaan. Viime pentueen jälkeen oon pikkasen viisastunu ja vaikka kuinka ihana noille ois maton päällä nukkua, en ennää semmosta 40 kilon mattoa halua uudestaan pestä. 

Tuosa taas lattioilla on täys höyry päällä. Sielä täälä on isompia ja pienempiä koiria juoksentelemasa ja toisten takapuolia haistelemasa. Alma ja varsinki Ellu on nyt varaäiteinä. Ellu makaa pentujen "sängyssä" ja oottelee, että kaikki sinne vierelleen nukkumaan tulisivat. Maitoaki taas tulee, mutta nyt eivät ime kuitenkaan. Pulmu oli aivan onnessaan, kun pennut purskahtivat aitauksesta ulos. Makoili vaan lattialla ja ootti niitä itteään repimään. 

Tein Kuvat-sivuille L-pentue-kansion, jonne lisäilen kuvia aina, kun saan otettua. Kuvat-sivut löytyvät täältä https://violetdreamkennel.kuvat.fi/kuvat/ tai sitten tämän sivun vasemmasta ylälaidasta Kuvia.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onpas ne söpöjä :)
Kivaa lukea pentujen vaiheista!