Yheksän allaalla, kolme ylläällä

Nonnii. Nyt on elämä vähä helepottunu, ku siirrettiin Alman pennut alakertaan. Ei tartte rampata ylä- ja alakerran välillä eikä yläkerrasa kahen huoneen väliä. Impi pääsee liikkumaan alakertaan, ku haluaa ja mun ei tartte ku portti aukasta. Luna on tietenki taas ihan stressisä.  Se vaan tuijottelee aitauksen sisään, vaikkei etes näe pentusänkyyn. Se keksii uusia paikkoja, mistä vois jotain nähdä. Suurimman osan aikaa kuitenki makaa aitauksen oven edessä korvat pystysä, jokaista liikahustaki vartioiden. Ippu ei oikein vieläkään tajua, ku ei näe, mitä pentusängysä on. Ellu näyttää hammasta Lunalle, ihan kuin vartiois pentuja. Impi vaan tuijottaa sänkyyn. En tiiä, käykö sillä katteeksi, ku Alma on päässy alas muitten joukkoon.

"Nuuh! Sieläkö ne nyt on! Miksei mun lapset pääse tänne?!!"
"Mää nään ne, mää nään ne!! Sielä on pentuja! Iiik, mun pittää
päästä hoitaan niitä!"
"Mää vartioin täsä vaikka hamaan tappiin asti. Kyllä ne joku päivä
tuolta laatikosta ulos purskahtellee!"
"Kato Ippu! Sielä on pentuja, Nääkkö nää?"
No, tänään sitte oli yks jo yli laidan. Olin syömäsä ja ihmettelin, ku oli ihan hiljasta ja kaikki näyttivät seisovan aitaukseen tuijottaen. Kävin sitte katastamasa ja tämmönen soopelityttöhän, Matilda, sielä yksikseen tutustui uuteen maailmaan. Ei itkeny, senkus vaan käveleskeli horjuvin askelin haistellen ympärilleen. Ei tainnu vielä nähä mittään, ku näytti, että kiinnosti jopa seinät. 


Tässä vielä muutama kuva eiliseltä aamulta ja tältä päivältä. Aivan mahottomasti ovat siis kasvaneet ja kehittyneet. Painavat 600 gramman yli jo melekeinpä kaikki. Kovasti harjottelevat kävelemään ja pysyvät hetken jopa pystyssäki :) Aivan ihaniaaa ovat, iiiiik!! Miettikääpäs, kuka on kukaki. :)

Ruttunaama-Matilda,  Oskari ja Sylvi paapaavat.
Ja koko läjä kasasa.

Ja yläkerran asukkaitten painot nousevat mukavasti sen 30 g tai yliki vuorokaudessa. Kerttu ei vielä oo ylittäny 300 g painoa, aamulla painoi 265 g. Hannu on ollu ahneempi, paino aamulla 345 g. Impi hoitaa lapsiaan aivan ihanasti. Makoilee sängyssä pitkiä aikoja ja käväsee aika harvoin alhaalla. Mahoista näkee, että mamma on paikalla ollu.

Kerttu paapaa <3
Iiik, ihana Hannu <3
Kertun pienonen pää <3
Veli suojelee pikkuista siskoaan <3
Impi-mamma <3

Kommentit