Seisomakuvia neliviikkosista

Eilen joutuivat neliviikkoiset Alman pennut pönöttämään kameran edessä. Aika hyvin osasivat rauhassa olla, mutta se oikia seisoma-asento oli joillaki hiukkasen hakusalla. Jotain kuitenkin Miian kans aikaa saatiin:

Lyyti


MatildaOskariSylvi 
 


TyyneEilen kävivät Jenni Nestorin ja Vihtorin kans ja Miia Justiinan ja Riian kans. Vihtori rakastu Riiaan ihan viimmosen päälle. Kulki pitkin pihaa nokka Riian takapuolesa. Riia tuntu kuitenki kiinnostuvan enemmän Nestorista, ku ihan pusun sille anto :) Kuvat Miia Väänänen.

Nestori on vähä ihmeissään tästä pususta :)
Alma ja Ellu <3
Impi <3
Ku Miia lällytteli pentuja, Justiina ja Riia kattelivat portin takaa todella nätisti. Impi kävi välillä vähä ärähtämässä ja ajamassa ne kauemmas.


 Ja taas tämä pieni, sievä tirriäislinssilude Sylvi on päässy kuviin :)


Kerttukin, tuo 3-viikkkoinen tirriäinen pääsi Miian kameran linssille <3
Lattialla on sitten erinäisiä leluja, purtavaa ja putki. Nyt kun Luna on ollu viikonlopun yökyläsä Elmon luona, saa myös pehmolelut olla siltä rauhasa. Niitä sitte kulettelevat nämä pikkuset.

Ja taas Sylvi :)
Lyyti tykkää juosta putkea eestaas.
Poro saa kyytiä!
Ja aitauksesa Kerttu vaan kasvattaa mahaansa! Huoh!
Ja niin tekee Hannuki!
Tässäpä hommasa nämä kaks pentua on viettäneet alkuelämänsä.
Ei ihme, jos ei liikkuminen niin innosta ison mahan kans :(

Aamulla kun tuli alakertaan, mua vastaanotti isojen neitien lisäksi myös 3 pentua. Maailma avartu siis kertaheitolla, ku oppivat nuo pari porrasaskelmaa kiipimään. Miia otti hienon kuvan Almasta. On kerranki hyvässä asennossa. Harmi ku jalat ei näy kokonaan. No, tassuja ei oo trimmattu, joten parempi, ku eivät näykään :)


Ja pari kuvaa, joista näkee Alman pentujen kasvun :) :)

Pennut 1 vrk
Pennut 32 vrk

Kommentit