Rivitaloasukit ja trimmailuja

Vaikka Impin pennut on vasta kaksviikkosia, päätin ne kuitenkin tuua jo alakertaan. Meillä on rauhallista alhaalla ja jotenki tuntu, että nuo pennut ovat valmiita kuulemaan meijän ääniä ja tuntemaan, että muitakin tässä elämässä on ku vain he kaks. Ja rauhallisesti ottivat muuton. Edelleenki vaan syövät ja nukkuvat, mutta välillä kyllä jo kokeilevat jalkojaanki. Impi kulkee sängyssä entiseen malliin eli mun portinvartijana olo jatkuu - tällä kertaa hiukkasen helpompana. Eli nyt alakerrasa asustellee rivitalo-asunnoissaan kaks yksinhuoltajaäitiä lapsosineen :)


Hannullaki oli sitte perjantaiaamuna silmät auki, kuten ennustinki.

Hannu, ihana <3
Kerttu <3
Onpas hän pelottava! No, haukottelee vain :)
Alman pennut juoksentelevat pitkin poikin aitausta. Niille saa kyllä nauraa ihan kunnolla. Aivan ihmeellisiä hepuleita saavat. Matilda ja Tyyne ärisevät kaikille. Ja tänään oli aika hauska, ku Matilda kulki nukkumassa olleen Lyytin yli ja Lyyti hermostu ihan täysin. Jatko kyllä untaan sen jälkeen. Välillä tuntuu, ettei noitten pääsä pyöri yhtään mittään, sen verran pöljännäköstä niitten juoksentelut on. Tässä pari videota. Toivottavasti ne toimii.
Kävin tänään Pohjois-Suomen Sheltit ry:n järjestämällä trimmauskurssilla, jonka vetivät Ojalan Tiina ja Saarenpään Ella. Upia kurssi! Sain taas paljon tietoa ja sen myötä varmuutta näyttelytrimmaukseen. Kottiin tullessa olin ihan poikki 3 tunnin seisomisesta, mutta ku siitä tokenin, oli ihan pakko alkaa muistelemaan, mitä nähtiin tänään. Kolmen koiran korvat trimmailin, Impin korvat jäi huomiseksi. Täsä muutama kuva korvatrimmatuista isoista neideistä.

Ellu ennen korvatrimmiä.
Ellu trimmin jälkeen.
Luna ennen korvatrimmiä. (Nuo korvat!!!)
Luna trimmin jälkeen. Korvat vaan ei nouse sitte niin millään,
kun kuvataan :)
Impi saa trimmin myöhemmin.

Almaa ei vois vähempää kiinnostaa kuvasa olo. Enpä sitte ottanu
trimmin jälkeen kuvaa hänestä, josta on varmaan todella onnellinen :)

Kommentit

Suositut tekstit