Viisviikkoiset poseerasivat seisoen ja istuen

Vihdoin sain kuvausapua, kun Henri tuli käymään, ja otettiin näistä tänään viisi viikkoa täyttävistä pennuista kuvia. Ensin väsytettiin ne antamalla niitten juosta pihalla, ja kun alkoivat väsymään, yksi kerrallaan nostettiin pöydälle. Harvinaisen helppoa oli! Mitä nyt Taimi hiukan tärisi pöydällä eikä oikeaa seisoma-asentoakaanoikein tahtonut saada aikaan. Mutta tässäpä he, tällä kertaa nimellä ja jokainen erikseen: 

Pihla 

Pirteä pikku tyttönen, joka saattaa suuttua kertaheitolla, jos ei asiat mene kuten haluaa. Utelias ja rohkeakin on ja häntä alkaa heilua kovastikin, kun rapsutuksia saa.

Unto

Untolla riittää uteliaisuutta ja rohkeutta. Suuttuu herkästi, mutta leppyy nopeasti. Ruoka ei  kiinnosta niin  paljon kuin muitten syöjien takapuolikarvat, mutta on se muistanut syödäkin, kun paino senkus nousee. 

 Hilla

Hilla on utelias ja rohkea. Se on ollut aina ensimmäisenä tutustumassa uuteen. Yksin saattaa uloskin mennä, jos ovi on auki. Hilla on ollut pentueen suurin syntymästään saakka, mutta nyt on toiset saaneet sitä jo kiinni. Suurin se painoltaan kuitenkin on, korkeudessa ei niin suuria eroja enää ole. Hillalla on ihan mahoton turkki, pitkää karvaa ja sitä on paljon! 

Taimi

Taimi on kaikkein rauhallisin. Saattaa yksikseen kuleskella, mutta ottaa kyllä tappeluihinki osaa. Tappeluista kylläki peruuttaa hyvinki äkkiä, jos joku antaa takaisin, rauhaa rakastava kun on. Saattaa istuskella jossain ja tuijotella, mitä toiset tekee. Karvaa tälläkin tytöllä riittää! Ihana takkutukka!
 
Ja niin oli rankkaa poseeraaminen:
 

 

Kommentit