Pääsiäistä vietelty ja naatiskeltu

Ipun uusi aluevaltaus


Kaikki housut on kaapisa tai nostettu kattoon asti, mutta Ippu ei moisesta oo ollu moksiskaan. Kekseliäs kun on, viihykettä aina löytää.  Kun ei housujen haarukoita pääse vätkyttään, on tilalle tullu nappien repiminen vaatteista. Lauantaiaamuna ku heräsin, löysin lattialta edellisiltana tuolin selkänojalle laittamani villatakin. Ja sehän näytti melekeinpä nyljetyltä, niin surkukunnosa se näytti olevan. Takki oli nurinnarin ja kaikki napit oli irrotettu. Ja tietenki niin, että napin irrotuskohasa oli iso reikä. Kun tuon näyn näin, seison hetken paikallani tietämättä, mitä tehä. Ennää ei kannattanu Ipulle asiasta mittään mainita, joten korjasin villatakin parempaan talteen ja kerräilin tyynesti napit lattialta. Nyt sitte on kaikki, siis ihan kaikki, vaatteet laitettu kaappeihin. Jos kaappien ovisa olis lukot, lukosa myös olisivat. Täsä nyt ei voi muuta ossaa sanoa ku HUOH!

Mun villatakki - nyyyh!


Impi ja Lempi tulivat pääsiäisen viettoon


Impula ja Lemponen tuli perjantaina viettään pääsiäistä meijän kans. Hulinaa on ollu, mutta rauhallista semmosta.

Lempi on edelleen oma viehättävä ittensä, mitä nyt ulkona tahtoo huomautella liikaaki asioista. Ippua se ei taho kestää enkä ihmettele, sen verran tyrkky tuo riiviö on. Lempistä on kuulunu ihan outoja ääniä, ku se yrittää Ipulle kertoa, että menis huitsin nevadaan sen läheltä. Välillä tuntuu, että ihan laulelee. On tosi huvittavan kuulosta. Samat kujeet jatkuu, jotka tähänki asti. Tulin lauantaina lunta kolaamasta pihalta ja mua ootti keittiön pöyvällä tämmönen:


Täytyy sanoa, ettei tämä ei semmonen ilonen yllätys ollu, mutta minkäs teet, oma syy. Ei pitäs jättää tuolia laittamatta pöyvän alle.

Impula on tooooosi hellyydenkipeä ja ku istahan, se tyyrää syliin. (Tästä päättelen, että vois pentuja olla hänellekki tulosa. Näin ainaki toivon.) Impikään ei kestä Ippua. Hammas tullee hyvinki äkkiä esille, ku Ippu hyökkäilee lähelle. Kuhan Ippu jaksaa olla ihan rauhallisesti, saattavat mun sylissä nukkua ihan kavereina vierekkäin. Impi on nyt jotenki rauhallisempi kuitenki. Makoilee ja tuijottelee kaukasuuteen. Ja vielä yks tosi hyvä juttu: tänään Impi söi oman ruokansa lisäksi jopa Ellun ruuan! Jospa se tajuaa, että pitäs syyä usiamman puolesta :)

Lenkkiä ja elpymistä


Lenkillä ollaan joka päivä mettäsä käyty. Kauhia meno sielä on alkulenkistä. Ippu hyökkää Ellun kimppuun, Ellu Lunan kimppuun, Impi kaikkien kimppuun ja Lempi haukkuu kaikkia. Alma on het alkulenkistä ottanu meistä pesäeron ja kulkee semmosen 50 metriä eellä. Tuntuu, että sitä hävettää omien lapsiensa tyhmät lenkkitavat. Onneksi kuitenki alkurähinän jälkeen rauhottuvat nuo ärisijätki ja juoksentelevat ilosina pitkin poikin mettikköjä. Ippu vetää letkaa tosi innossaan ja jopa Luna hyökkää upottavaan hankeen sen peräsä. Loppulenkistä saattaa Alma-ylhäisyys osallistua letkan perrään, mutta hoksaa yhtäkkiä, ettei taija hänen arvolleen kuitenkaan sopia. Kottiin tullesa sitte meillä näyttää tämmöseltä:

Lempi varas heti parraimman paikan
Kaikkensa antanu Ellu
Impi letkeänä
Näin lähellä äiti ja tytär - ei onnistus ehkä hereillä ollesa :)
Lunan kakkospaikallaan mun jalkojen vieresä, ku ei päässy
Lempin valtaamalle tuolille.
Lähin käymään keittiösä ja yhtäkkiä neitit oliki näin virkkuja :)
Lempin poseerausilme on kyllä ihan omaa luokkaansa! :)
Alma nukkuu nykyään toisessa huoneesa tuolin alla enkä viittiny siitä kuvaa ottaa, ku ei siinä ois ollu ku pelekkä tuoli. No, pidän nukkumapaikkaansa selevänä merkkinä siitä, että jotain massussa tapahtuu...

Ja pakko laittaa tämäki kuva. Ippu takaapäin on vaan jotenki niin huvittavan näkönen - takapuoli on aika mallikas :)


Kommentit