Hiihtolomalaiset tulivat

Maanantaina tulivat ensimmäiset hiihtolomalaiset Impi ja Lempi. Meillä siis lisääntyi juoksusten neitokaisten lukumäärä kahella. Ja aikamoista härdelliä täälä on kyllä ollukki! Meinaa välillä huumorintaju loppua, ku jokainen hyppii toisensa päälle. Välillä mielistellään ja kositaan toista ja  yhtäkkiä ei taas tykätään ollenkaan, vaan otetaan järeämmät ja äänekkäämmät keinot käyttöön. Oon joutunu erotuomariksi ja välillä taas yrittäny liian lemmekkäät pomppimiset loppumaan. Huoh, etten paremmin sanos! Eka ilta oli kuitenki aika rauhallinen - sen jälkeen, ku oltiin ensin nuuskittu ja kosittu kaikki läpi kertaalleen.

Lempi ja Impi
Että tämmönen vieras!
Lempillä kerranki korvat pystysä kuvasa!!
Ja unta palloon pikkuhiljaa...
Ja tulihan se uni...
Maanantai-iltana nukkumaan mennesä päätin, etten päästä näitä koiria yläkertaan ollenkaan. Ku aukasin portin, kaikki ryykäs heti ja nopiaa portaille ja sinnehän ne juoksi kaikki. Kävin iltapesulla ja ajattelin, että menevät ehkä takasi alas, mutta mitäs hulluja! Ku menin omaan huoneeseen, sielähän ne oli kaikki jo valmiina nukkumaan! Mietin siinä, että pitäsköhän mun ite mennä alakerran sohvalle nukkumaan...


Tiistai-iltana tuli seuraava hiihtolomalainen, Vilma. Ippu otti Vilman vastaan hirviällä hännän heilutuksella. Muisti tämän tytön. Impi ja Lempi oli sitä mieltä, että kottiin sais takasi mennä. Varsinki tuo Lempi ei tahtonu kestää uutta neitiä ollenkaan. Ärisi ja haukkui aina, ku Vilma tuli lähelle eikä aina tarttenu ees lähelle tulla. Impi tärppipäiviä lähennellessään alkoi kiinnostua tuosta leikatusta neitokaisesta aivan mahottomasti. Sitä piti ihan toppuutella, kun koko ajan oli Vilman kimpusa. Ja torstaina jatku sama homma. 

Että tämmönen himokas neiti tuo Impi on ;)
Ja eiku kimppuun!
Hiihtolomalaisia. Suksia mulla ei näille oo, mutta tosi hyvin menevät
hangesa ilman niitäki :D


Kommentit