Mahotonta menoa, ihan mahotonta

Nyt on sitte kaikki hiihtolomalaiset saapuneet ja meillä on kaheksan shelttineitoa talossa. Vilma tuli tiistai-iltana ja Linda tänään. Linda tuli taloon aivan kuin ois kotiin tullu. Vaikka vastassa oli 8 koiran remakka, Linda vaan juoksi keittiöön ja käväs jopa yläkerrasa mutkan eikä välittäny kenestäkään mitään. Rapsuttaaki pystyin heti. Aivan uskomatonta, miten se on ottanu meijän koirat ja meijän kodin omakseen. On ihan eri koira kuin se, joka viime kesän ensimmäisellä käynnillään oli kaks päivää todella arka. Meijän koirat ottivat myös Lindan laumaansa. 

Linda
Eilen illalla tulivat Sanna ja Fiona yökylään. Fiona jatko entiseen  malliinsa eli seuras Ippua koko ajan. Korvat oli välillä tosi hukasa eikä se nähny ja kuullu muita kuin Ipun. Koko illan leikkivät kahestaan ja juoksentelivat pitkin poikin taloa. Tuntu, etteivät rauhotu ollenkaan. Tänään sentäs ottivat pienet unoset ennen lenkille lähtöä.

Fiona ennen nukahtamistaan.
Ippu pilikkii.
Impi, hormonihöyryinen.
Ja toinen hormonihöyryinen, Lempi.
Meillähän on tällä hetkellä sitten täälä kolme juoksuhuuruista ja -höyryistä neitiä ja kaikilla tärpit just menosa. Meno on niin mahotonta, ettei välilllä taho kestää kattuakkaan. Impi hyppii Vilman kimpusa koko ajan. Välillä ne mennee junasa, Vilma kävelee etteenpäin Impi seläsään nylkyttämäsä. Pittää jo välillä Impiä komentaa, että antais ees jonkumoisen rauhan Vilmalle. Lempi ja Ellu kosiskellee toisiaan tasasin väliajoin. Impi ja Lempi hyppivät toistensa päälle. Välillä Alma käy Impiä kosiskelemasa ja kolmen kimppaakin on  nähty.  Ihan sekasi ovat kaikki. Linda on saanu olla rauhasa, mutta kyllä Impi on sitäki yrittäny. Impi on yrittäny siis ihan kaikkia. Tuntuu, että täsä assuu koirien bordellisa sillä erotuksella, ettei meillä oo uroksia noita juoksuhuurusia neitoja auttamaan.

Kolmen kimppa :)
Tänään kahentoista aikaan tulivat Nemi ja Tiina sekä Vihtori, Nestori ja Jenni. Lähettiin mettälenkille 12 karvasen kans. Vähä mietin, mitä poijat meijän juoksusista sanovat, mutta onneksi eivät vielä tajunneet niistä mittään. Olihan mahtava ilima ja kaikki nauttivat mielin määrin ulkonaolosta.

"Hauskaaaaaa!!"
Impi se on aina niiin ihana!
Ippu <3
"Jeee, luntaaaa!"
"Lisää lunta!! Hypitään!"
Alma ja Impi-orava :)

"Jeee!"
Mietintähetki Fionalla, Nemillä ja Ipulla.
F-pennuilla meni toooodella lujaa lenkillä!
Yritin saada kaikki 12 kuvaan, mutta eihän siitä tullu mitään. Kun just oltiin
saamassa kaikki istumaan, joku lipes joukosta.
Mukavaa oli!
Sekasi kuka minneki.
Ja vauhtiaki riitti.
Yritys saada kaikki kuvaan - ei onnistunu taaskaan :)
Vilma oli kova tyttö kerjäämään lumipalloja :)
Ja tämä oli aivan ihanaa koirien mielestä!
Vilman ja Ipun mietintähetki.
Vilma vauhisa.
Nemi veti porukkaa ja teki sen vauhilla!


Kommentit

Suvi sanoi…
Onpas siellä ollu menoa ja meininkiä! Vilmastakin kiva nähdä kuvia tänne Espanjaan, että hyvin näkyy menevän.. 😊