Fiona mätsäreissä BIS1!!

Wou ja wau! Olipas aikamoisen upea mätsäripäivä, vaikka väsyttävä oliki. Ensinnäki aamulla, ku heräsin ja näin sen mahottoman lumimäärän, joka yön aikana oli pihalle tullu, meinasin purskahtaa itkuun. Miten ihmeesä jaksan alkaa kolaileen, ku silmätkään ei oo vielä auki! Pakko oli reitti pihalta tielle kuitenki tehä. Mätsäripaikalle siis pääsin enkä ees myöhäsä ollu. Vihtori, Nestori ja Jenni olivat jo paikalla ja Sanna ja Fionaki tulivat kohta. Kauhiasti oli pieniä pentuja pienessä Rally-Haukkujen hallisa, mutta sopu sijaa antoi. Neljä kasvattiani siis kehään oli menossa.

Ekkana meni Jenni Nestorin kans ja voi, kun se osas Nestori mennä kuin ois kehäsä aina menny saaden kutsun sinisten kehään. Siinä on niin ihana poika että oksat pois. Nestorille soppii kaikki ja se tykkää kaikesta. Aivan uskomattoman ihana luonne sillä on! No, siis kehään... Me mentiin sitte Vihtorin kans seuraavaksi ja hyvin meni, vaikka pöydällä vähä miestuomarin palleja kokeillessa meinas ärsyttää. Tuomari kuitenki anto namia ja kaikki oli sitte sitä myöten selvää ja mukava olo palas. Tuomari sano Vihtorista, että on kaunis koira - kuten hän tosiaan onkin - ja kutsuttiin punaisten kehään. Sitte mentiin me Ipun, tuon riiviön kans (joka muuten perjantaiaamuna taas söi mun salihousuista haarukan, grrr). Hyvin osas Ippu kulkea eikä pöyvälläkäään juuri mistään mitään välittäny. Tuloksena sininen kehä. Ja viimeksi meni sitte Fiona. Voi että osas Sanna hienosti kuljettaa Fionaa. Fiona meni kuin ois kehiä kiertäny enemmänki. (Tämähän oli Sanna ja Fionan eka kerta, kun mätsäreihin osallistuivat.) Pöyvälläkään ei korvakaan värähtäny ku tuomari tutki. Aivan upia kehä heillä oli ja saivat kutsun sinisten kehään.

Neitokainen seisoo ihan kuin ois kiertäny näyttelykehiä pitempäänki! <3
Ja niinhän siinä sitte lopulta kävi, että sijoituksen näistä neljästä kasvatista sai ihana Fiona! Ja ihan oikealle parille meni sinisten voitto! Siinä ei sitte auttanu muu, ku jäädä odotteleen BIS-kehää. Ja eipäs ollu turhaan oottelua, kun Fiona nappas näyttelyn parhaan koiran tittelin! Näki jo BIS-kehän alkaessa, että tuomari tykkäs Fionasta, kuten kyllä jo eka kehässäki sen näki.  Sannahan ei heti tajunnu, että tuomari laitto heijät ensimmäisiksi. Oli ollu vähä ihmettelevän näkönen ja tuomari oli kysyny, että pitäskö vaihtaa paikkaa :) Onneksi Sanna oli sitte tilanteen tasalla eikä halunnu vaihtaa :) Mutta aivan siis upeaa: Sannan ja Fionan eka mätsäri ja heti suoraan ykköseksi!! Onnea mieletön määrä! Oon todella kiitollinen Sannalle kaikesta työstä, mitä on Fionan kans tehny! 
 
Tässä sitä  nyt ollaan! Upiaa <3 <3
Saihan se Fiona palkintojaki :)
Kotona oli sitte aivan poikki, sillä mätsärireissu kesti 5 tuntia ja suurin osa siitä ajasta oli seisoskelua ja oottelemista. Me kaikki viis lötköteltiin sitte jonku aikaa, että jaksettiin ottaa vastaan muutamaksi päiväksi hoitoon tulevat Impulan ja Lemposen. Impulallahan on nyt astutuksesta melekein kolme viikkoa. Kirsi kerto, että on ollu todella hellyydenkipeä. Ja sen huomasin heti, kun sisälle tuli :)


Kommentit