Ihanan upia näyttelyreissu Seinäjoelle

Nonniin. Seinäjoen kv-näyttely on koettu ja täytyy sanoa, että aivan upian ihana olo on vieläki, vaikka tuntuu ku oisin selekääni saanu, sen verran rankka päivä oli. Mutta kaiken kestän, kun sydän vaan laulelee.

Lauantaiaamuna klo 2.30 heräsin ja aivan yllättävän helppoa oli ylös nousta n. 3 tunnin unen jälkeen valmistautumaan matkaan. Miia ja Justiina oli meillä yötä, että päästiin nopiammin matkaan. 3.50 startattiin meijän pihalta kumpikin tulevan päivän jännitys ja toiveet koirien hyvästä menestyksestä mielessään. Häkisä matkustavat Impi ja Justiina eivät varmaan ihan samoja ajatuksia miettineet, mutta mukavasti asettuivat menoon mukaan.  Matka meni aivan uskomattoman nopiasti, vaikka noin 4,5 tuntia kestiki. Ihana oli tyhjällä tiellä ajella, sai kaasua painella ihan oman mielen mukaan ;) 

Myös Aada (Violetdream Diamond Fairy) oli ilmotettu mukaan. Omistajansa Maiju toi hänet näyttelypaikalle, kun ei työnsä vuoksi sitä esittämään päässyt. Siinä sitten Miian kans kauhialla vauhilla Aada trimmailtiin näyttelykuntoon ja aika upia neitonenhan hänestä tuli. Ja vaikkei ollu näyttelyissä ollu ku viimeksi Jyväskylässä pentuluokassa, tiesi heti, miten sielä ollaan. Seisomiset onnistu eikä tämän neidon aivan upian innokas luonne näkyny ollenkaan. 

Näyttelykuvia jokunen, kuvaajina Miia Väänänen (suurin osa) ja minä (jokusen).

Aada oottelee trimmausvuoroaan
Toiset trimmauksessa, häkistä on hyvä
haistella näyttelyhajuja ja vaan seurailla kulkijoita.
Impi oottelee trimmausvuoroaan.
"No, joko täältä kohta päästään itse asiaan?!"
Valmiina viimeseen harjaukseen :)
Tytöt Aada, Impi ja diiva-Justiina valmiina. Justiina haluaa olla
kaunein kaikista ja vaatii erikoishoitoa ;)
Ja sitte ite asiaan eli kehäsuorituksiin. Violetdreamin tytöt oli kaikki samasa AVO-luokasa ja tietenki peräkkäin, aakkosjärjestyksessä Impi (V. Betty Boop), Justiina (V. Celica) ja Aada (V. Diamond Fairy). Lillebergin Päivi vei Impin, kun mulla oli Aada. Aada mua vähä jännitti, kun en tienny ollenkaan, miten kehässä tulee menemään. Aivan upiasti liikku ja seiso! Olin siitä aivan hämmästyny, kuinka hyvin tosiaan osas ja muistissa oli aikapäiviä sitten harjoteltu. 

Tuloksenahan oli sitte, että jokainen näistä tytöistä sai ERIn (erinomainen)!!!! Impi oli  AVK2 (AVO-luokan narttujen toinen) ja sai SA:n (sertin arvoinen). PN-kehässä (paras narttu) ei menestystä enää tullu. Justiina sai ERInsä lisäksi myös SA:n. Aivan upia tulos, sillä Justinnan turkki ei se parrain just nyt oo, pudottaa sitä koko ajan. Ja Aada, tuo ekakertalainen, esiintyi niin upeasti, että haluaisin kokea sen uudestaan. Vaikka muuta menestystä ei tullu, oon aivan uskomattoman onnellinen päivän "saaliista". Kun vielä kattelin tuomaria tekemässä päätöstään kilpailuluokan lopussa ja näin sen silmäilevän kaikkia kolmea ihan tosissaan, tuntu se aivan upialta. Ihana päivä, ihanat tytöt!!

Ja näin mennään Impin kans!
Impi osaa seisoa hiljaa ja hyvin ;)
Miia otti Justiinasta SA-kuvan. Impistä semmonen
jäi ottamatta :(

Kotiin lähettiin, kun kaikki oli ohi. Vietiin Aada ensin kotiinsa (asuu Seinäjoella) ja lähettiin pohjoista kohti ajeleen. Pysäheltiin usein, vietiin Impi kotiinsa Liminkaan ja lopulta jätin Miian Justiinan kanssa omaan kotiinsa kaupunkiin. Kun olin kotona ja kaikki kamppeet autosta tuonu, kello oli 20.34. Elikkäs koko päivä ja vähä enemmänki reissuun meni. Arvaatte varmaan, että kun sänkyyn kaaduin, olin unessa ennenku pää kosketti tyynyä :)

Ippu sai tuliaisen näyttelyreissulta. Ja kyllähän tuota lelua kävi ihan
sääliksi, niin kovan ryöpytyksen krokotiilli sai!

Henri oli hoitelemasa kotiin jääneitä neitejä ja oli muutaman upian kuvan ottanu.

Ellu ja Luna. Hauska kuva!
Meijän Ippu, eilen 10 vkoa täyttänyt <3
Ippu <3
Ja muutama kuva ennen näyttelypäivää. 

Impi-Impula se mahtuu tyynylle makoileen :)
Almaki sohvalla. Kuvassa myös Vilman varpaat :)
Luna ei mahu sohvalle ja on vähä närkästyny.
Ellu mietiskelee, miten tuohon mahtuis. Impi ihan selvästi on
sen paikalla.
Ja ei muuta ku väliin vaan nukkumaan. Kuvassa siis Alma-äiti
tyttäriensä Ellun ja Impin kanssa.Kommentit