Arkea alotellaan

Arki on tullu Käpylänperälleki. Linda lähti tiistaina omaan kotiinsa ja nyt elellään viiden koiran taloudessa jonku aikaa. Impi-Impula on vielä lauantaihin saakka kyläilemässä. Pääsee omaan kotiinsa Seinäjoen näyttelyn jälkeen.

Ippukin on rauhottunu. Mitä nyt säheltää välillä omiaan. Eilen kattelin sen leikkimistä. Lattiat on pullollaan vaikka minkämoista lelua, mutta tämä neiti vaan rettuuttaa mun sukkia ja reppii niitä, kun silmä välttää. Eilen pääsi myös mukaan iltalenkille pimiään mettään. Hihnassa kulki hyvin vieressä. Ymmärsi lopulta, ettei toisten perään pääsee vaikka kuinka vetäiski. Isommat neitit sai olla vapaana, kun jokaisella oli vilkkuvalot päällä. Ja olihan se aika hauskannäköstä kattua, kun noita neitejä seuras. Neljä vilkkuvaa valoa pomppi pitkin poikin mettiä. Mulla ei ollu minkäänlaista hajua, kuka missäki oli, sen verran pimiää oli, ettei koiria erottanu toisistaan. Aivan upia keksintö tuo valo kyllä on! Voi ihan huoletta päästää koirat vapaaksi, kun pystyy seuraamaan, missä liikkuvat.

Lauantaiaamuna siinä puoli neljän aikaan starttaamma Miian, Justiinan ja Impulan kans kohti Seinäjoen kv-näyttelyä. Aadakin (Violetdream Diamond Fairy) on tulossa myös  mukaan. Pitäkäähän peukkuja meille :)

Tässä kuva meijän joulukuusista maanantai-iltana. Kuvassa neljä joulukuusta ja yks tavallinen, joka ei edes kuvasta erotu. Kuvassa siis kaiketi tässä järjestyksessä vasemmalta: Ellu, Impi, Alma, Luna ja Lindanki erottaa just ja just. Tuo valo hienosti loistaa kaulakarvojen lomasta, luonnosa aivan upiannäköstä :)Ja tässä aivan ihania kuvia Fionasta (Violetdream Fit For A Princess). Kuva on ottanu Sanna Törmänen.Kommentit