Parissa viikossa ehtiny paljo tapahtua

Niinpä on menny parisen viikkoa, etten oo ehtiny sivuja päivitellä. Viime viikko meni ihan Vilman valmistujaisjuhlien valmisteluun. Leipomisia, siivouksia, asioitten järjestelyä ja siinä sivusa koirien lenkitystä - sitä oli viime viikko. Vilma-tyttäreni valmistu tarjoilijaksi ja oon hänestä aivan älyttömän ylypiä. Sai stipendinki ja oli niiiiin kaunis omana suurena päivänään. Pakko laittaa pari kuvaa hänestä, vaikka tämä koirablogi onki :)

Vilma, The Tarjoilija <3
<3
Meki Ellun kans päästiin kuvvaan :)
Ja sittenhän kävi niin, että Ellu ja Alma alotti juoksunsa. Pojat ei välitä noista hyvältä haisevista naisista ollenkaan, joten tyttöjen pittää vaan toistensa kans touhuta. Ellulle on mies valittu ja katellaan tässä, miten asiat etenevät. Siitä myöhemmin lissää.

Ellu kaihoisasti kattelee, josko se mies sieltä jostain jo tulis :)
Eilen käytiin Vincentin ja Ellun kans mätsäreissä. Ensin oli Vincent kehässä, kun pennut meni ensin. Kovasti paljo ei osallistujia ollu, ku oli toinenki mätsäri samaan aikaan toisaalla kaupungisa, mutta sehän ei meijän menoa hijastanu. Vincent oli ku ois aina kehäsä kiertäny. Tuomariki sano, että on luonnonlahjakkuus. Vincent oli punasten toinen ja sai ruusukkeen ja  ihanan, tietenki violetin, lelun ja luun palkinnoksi. (Luu on meillä nyt semmonen tappelun aiheuttaja, jokainen sitä vuorollaan yrittää suuhunsa saaha ja äänet ja ärhentelyt on sen mukasia.) Elluhan on jo tottunu kehän kiertäjä ja hyvin meni senki kans. Ellu oli sinisten kolmas ja sai palkinnoksi ruusukkeen lisäksi herkkutikkuja ja kynsisakset, joista ei varmasti kovin innossaan oo, kun ei niin välitä, että kynsiään leikataan. Mutta oli tosi mukava käyvä kiertämäsä pitkästä aikaa kehää ja nähä tuttuja. Huomenna mennään sitte Ellun kans ihan virallliseen näyttelyyn Muhokselle. Toivottavasti sielä mennee mukavasti, ku taitaa sitte olla Ellulta tämän vuoden näyttelyt siinä.

Tänään käytiin mettälenkillä, taas kerran. Dioki pääsee sillon tällön mukaan ja on sielä kyllä ku kotonaan. Jaksaa juosta ja raahata kaikenmaaliman keppejä mukanaan. (Dio täytti eilen 11 vkoa.) Oli tosi ihana ilma ja kun tuuli, eivät sääsketkään vaivanneet liikaa. Tässä jokunen kuva. Surkeita ovat, kun mun kännyllä ei kovin hyviä saa, mutta kuvia kuitenki.

Ku kottiin pääsin kattoin, huomasin, että mulla oli ollu mukana
neljä shelttiä ja yks lepakko :)
Lunaa naurattaa!
Alma <3
Dio ja Alma
Ellu ei halunnu kattua kameraan :)
Vincentin sain just ja just kattomaan kameraan :)
Muuten elämä kulukee mallillaan. Pienet pojat ovat kovia leikkimään keskenään. Nytki kauhia tohina on päällä, vaikka suht pitkä mettälenkki onki takana. Pissat ja kakat tulee tosi hyvin ulos. Varalta on moppi ja ämpäri valmiusasemissaan, mutta kovin paljo ei tartte niitä käyttää. Kaleva on aika pop noille poijille ja tarpeet ossuu aika hyvin just ja kohilleen päivän uutisten päälle. Dio on aivan ihastuttava pakkaus. On virtaa täys, mutta kiltti ku mikä. Oon ihan rakastunu siihen. Vincent on myös omaa luokkaansa, ihana ku mikä. Ja noista tytöistä ei tartte mittään sanuakkaan, ovat niin kultasen ihania. Oon kyllä onnellinen noista kaikista viidestä.

Ens viikon lauantaina meillä on kasvattipäivät. Toivottavasti tulee paljon porukkaa ja karvasia mukaan. Jännitysmomenttinsa aiheuttaa tietenki nuo meijän juoksevat neitoset, mutta jospa me saahaan mukaan tulevat urokset rauhotettua siten, etteivät pääse napsauttaan ykskaks yllättäen noita naisia :)

Kommentit