Mahtavan mukava viikonloppu!!!

 Lauantaina vietetiin Violetdreamin kasvattipäivää. Mukkaan loppujen lopuksi ehti vain 5 kasvatinomistajjaa ja 5 kasvattia. Koiria oli kuitenki yhteensä 13, ku laskee omat, hoitolaisen ja kasvatinomistajien toiset koirat mukkaan. Mukava määrä siis!

Aluksi näytti siltä, että saje latistaa tunnelmaa, mutta aurinkohan näyttäytyi just siihen aikaan ku säätiedotus lupas. Mahan täyttämisen jäläkeen lähimmeki sitte lenkille lähimettään. Kaks tärpeissään hyörinyttä neitokaista (Alma ja Ellu) jätettiin suosiolla seurasta pois. Sen verran oltiin jo saatu etumakua, mitä se lenkki loppujen lopuksi sisällään pitäs, jos ne pääsis hajujaan jakamaan miespuolisille.

Lenkin alaku meni haukkumiseksi, mutta eihän sitä kauaa kestäny. Virtaa ja hauskaa riitti noilla nelijalakasilla. 

Täsäpä kasvattipäivien kuvasatoa. Kovasti palijo niitä kuvia ois, mutta vain osan tähän voi laittaa. Teen Kuvat-osioon kasvattipäiville oman kansion ja laitan sille loput - jos nettiyhteys on mulle suosiollinen.
 
Nemi se vissiin on, joka letkaa vettää.
Lunaki oikein innostu!


Poppoolla on hauskaa!
Tuo hyökkää tuon kimppuun ja tuo tuon...

Vauhtia!!
Hemmo-herrasmies oli kyllä aivan upia!
Ja mitäs sitte?!!!
Pihalla ollessamme neitit tyyräs takapuoliaan semmosella teholla uroksille (ja muilleki liikkuville), että alettiin jo tuskastua jatkuvaan komentelluun. Tiina sitte keksi loistidean ja laitettiin site noille tärppisille neitokaisille liivit, että het hoksataan, missä liikkuvat ja ehitään komentaa urokset pois takapuolistaan. Ihan hiukkasen helpottu meijän tehtävä, ihan pikkiriikkisen hiukkasen :)

Sisällä oli välillä aika tiivis tunnelma :) Kuva Henri Salmi.
Maikilla (Amor´jade kennel) oli myös kasvattipäivät ja Dio vietti ensin siellä aikaansa. Heijän mettälenkkinsä jäläkeen Dio tuli sitte viettään toista meille ja olihan tuo pieni poika pikkasen väsyny. Jonkumoiset tirsat otti ja tulihan ne voimat sitte takasi. Kuvat Miia Väänänen.Ja taas kerran saatiin myös äkkirakastuminen nähä (en lue tähän noitten hormonihöyrysten urosten kiinnostusta tärppineitejä kohtaan :)). Maikin Devil käväs portin sisäpuolella pikapikkaa. Devilhän on rakastunu meijän Lunaan palavasti ja ikuisesti, mutta nyt lenkin jäläkeen Lunan housukarvoista valui sitä ittiään ja se suorastaan työnsi kaikki kauas hänestä, jopa Devilinki. No, onneksi löytyi Lunan tyttö, Justiina, johon sitte pystyi rakkautensa siirtämään. Tässä kuva, kun Maikki vie tuon myrtyneen ja pettyneen miehen kesken pois bileistä.
"Mää en halua lähtä, mää en halua lähtä!!!" sannoo Devil Maikille.
Eikä kyllä Devililtä yhtään paha valinta, eihän. Justiina tässä. Kuva Miia.
Mulla on mansikkamaa  melekein keskellä pihhaa. Viime kevväänä otin aijan siitä ympäriltä pois ja tänä kevväänä nuo pikkupojat on löytäneet sen leikkipaikakseen. Ei taho "pois sieltä" -käsky auttaa, ku tuonne pitää aina  mennä jottain tuhertaan. Huoh, etten paremmin sano!


Tässä vielä muutama kuva. Ottajina minä, Henri Salmi ja Miia.

Impi-Impula
Hemmo, Valon kaveri
Lempi-Lemponen, tuo sylissä viihtyjä.
Leopold.
Ellu
Luna
Nemi-ihanainen ja Dio kyttää takana.
Alma, The Tärppipäiväneiti
Lempi valitsi aina ensimmäisen tuolin, jolla istuu :D
Valo miettii, mille alakais tai oikiastaan, miten jatkais :)

Riia, Justiinan kaveri
Alma-äiti kloonilastensa kanssa (vas. Leopold, oik. Nemi)
Alma ja lapsensa. Vasemmalta Vincent, Leopold, äiti Alma, Nemi ja Ellu.
Tytöt D-pentueesta, pojat E-pentueesta. Harmi, ku Valo ehti lähtä kotiin
ennen kuvan ottamista!
Ja sitte sokerina pohjalla: Ellu kävi eilen mieheläsä ihan Pielavedellä saakka. Lore (Heart Of Love Des Diablotins De Nooch) teki sen, mitä Ellu on jonku päivän täsä oottanu :) Nyt pijämmä sormet ja varpaat pystysä, että tästä rakkaudenhetkestä jotain ihanaa näkyy parin kuukauden päästä. Loren omistaa Suvi Leinonen ja Sari Hiljanen. Tässäpä hän, kuva Suvi Leinonen.Kommentit