Lilli ihastu meijän Vilimaan

Meille tuli jälleen viime sunnuntaina Lilli ja Vilma yökyllään. Saamma nauttia noitten rauhallisten tyttöjen seurasta jopa kokonaista kaks viikkoa. Ne on kyllä semmosia ihania mussukoita nuo Suvin neitokaiset! Ei minkäänmoista vaikeutta ollu laumaan tulla. Lenkillä mennään kuin aina oltais yhesä oltu. Lilli, 11 vee, on jo vähä hittaanolonen, mutta tullee ommaa tahtiaan mukana. Välillä pittää käyä huomauttamasa, että tietty ruohontupsu on jo ihan tarpeeksi tutuksi tullu ja pyydellä perrään tulemaan. Vilma taas vettää välillä porukkaa mahottomalla vauhilla ja on koko ajan touhuisa mukana. Molemmat on kovastiki rapsutusten perrään, Vilma välillä työntää muitaki pois, ku tulevat jaolle.

Tännään eli juhannusaattona ollaan saatu nauttia tosi ihanasta ilimasta. Tytöt ja tuo yks poika ovat naatiskelleet kuumuuvesta. Kumma kyllä, ettivät aina pihan kuumimman paikan makkuupaikakseen. Välillä käyvät varjosa vähä viilentämäsä ittiään, mutta takasi aurinkoon kuitenki pallaavat. Lilli ossaa ottaa tooodella rennosti, ihan katteeksi käy:

Lilli letkeänä :)
Aina ku meijän Vilima tullee käymään, Lilli sekuaa ihan kunnolla. Jotenki se on ihan sekona Vilmaan. (Meillä on siis nyt Suvin Vilima ja meijän Vilima, toinen nelijalakanen karvanen, toinen kaksjalakanen ja vähempi karvanen). Sylliin haluaa heti ja pusuttellee sen ku kerkiää.

Meijän Vilman ja Lillin eilisiltanen herkkä hetki.
Muuten sitte tänään onki ollu aikamoista hyörinää. Oon ite tehny juhannussiivouksen, pessy pyykkiä ym. Koirat on olleet välillä pihalla, välillä juosseet tiellä jaloisa. Matot on laitettu juhannuksen kunniaksi lattioille, mutta aika vähän ne paikallaan pyssyy :) Tämmöstä oli ennen siivousta meijän aamupäivä:

Lilli nautiskellee auringosta
Luna ja Lilli naatiskellee molemmat.
Vincent on jo iso poika
Vincent
Merlet Vilma, Vincent ja Ellu
Vilma tuo lelua koko ajan, ku kerran sen heitin. :)
Vincent ja Ellu relaa.
Lunan paikka, tähän ei tuulenvirekään käy ja siinä se vaan makkaa!
Ellu kattelee haaveillen ja toivoo
terveitä ja kauniita lapsosia :)
Vincentin ilme <3
Ihmettelin kuvia kattoessani, miksi Alma ei oo yhessäkään. Tästä kuvastahan se selvis. Makoili kokoajan varjossa portailla. Mikä lie tuolla neitokaisella nyt on, tykkää olla paljon yksin. Nytki täällä sisällä makkaa sohvan päädyssä poissa katseilta omasa rauhasaan. Oisko vaan masentunu, ku ei tällä kertaa saakaan jonku ajan päästä hoijella omia pienokaisia, vaan joutuu vaan tyytymään Ellun pentujen hoitamisseen.

Voi Alma raasu <3
Ai niin, jos ihmettelette, miksei Dioa näy kuvisa, se johtuu siitä, että Dio muutti takasi kasvattajansa Maikin luo. Dio on myynnisä ja etsii uutta, aktiivista kotia.

Kommentit