Impula ja Lemponen tulivat taloon

Eilettäin saatiin laumaan lisävahvistuksia, kun Impi-Impula ja Lempi-Lemponen pyrähtivät portista sissään. Minä jo etukätteen näin mielessäni, miten Impi juoksee pihalle pää pystysä, leuhkana ja valamiina ottamaan tilanteet haltuun ja samalla näyttää kaikille kaapin paikan. Ja niinhän siinä taas kävi. Impi haluaa heti tullessaan ilmottaa, ettei hälle kannata ryppyillä :) Lempi sutjahti tällä kertaa tosi helposti ja nopiasti mun etteen syliin pyytämään. Yleensä se syynätään tarkkaan heti, ku kuononpääki portin takkaa näkyy. Elikkäs kaheksan koiran laumaa minä johdan muutaman päivän. Perjantaina oottelen vielä Nemiä yökyllään. 

Heleposti sain taas kaikki kuvvaan, ku otin juustovoileivän vaan kätteeni :)
Lempi-Lemponen (Violetdream Baby Gremlin) on sitte kyllä itse persoonallisuus. Osaa ottaa paikkansa ihan missä vaan hyppäämällä syliin ja näyttämällä hampaita kaikille muille sitä yrittäville. Lempi on kehitelly rapsutusta ja huomiota hakevan ilmeensä ihan huippuun. Sen ohi ei pysty menemään edes vähä rapsuttamatta. Lempistä vois luulla, että se on epävarma tai arka, mutta se on vaan hämäystä. Tuolla neitillä riittää itsetuntoa! Nytki meille tultuaan ilmotti heti Vincentille, että kannattaa pysyä kaukana ja Vilmalle samat sanat. Käveleskeli sitte vaan nokka pystysä ja näytti, että hän on kuulkaatten täälä sitte se pomo - ainaki noille kahelle :) Pihalla ei turhia muita peesaile. Lempillä on yks semmonen tapa, joka ei niin kauhian kiva oo. Tässä kuva siitä tältä aamulta:


Lempi siis tykkää nukkua keittiön pöydällä :) Käväsin aamupesulla yläkerrasa ja takasi tullessa mua ootti tämmönen näky. No, oma moka, kun en ollu muistanu siirtää tuolia pöyvän alle.

Kommentit