Miettii

Jokunen päivä on vierähtänyt astutuksesta enkä vielä mitään merkkejä sen onnistumisesta odottele. Nyt kuitenkin Luna on käyttäytynyt kaksi päivää jotenkin ei-omana itsenään. Onko diagnoosi juoksun jälkeinen "masennus" vaiko voisiko kropassa tapahtua jotain, mikä käytöksen aiheuttaa... Jotenkin vain muistelen jo menneistä juoksuista, että se "masennus" tuli juoksun alkupäivinä eikä sen loputtua. Mutta saatan muistaa väärinkin :)

Luna siis on tässä parisen päivää enemmänkin vain oleskellut. Seurailee minua entiseen tapaansa, mutta heti kun esim. istahdan sohvalle, heittäytyy viereen makaamaan odotellen rapsutuksia. Alma yritti eilen illalla kolmeenkin otteeseen saada Lunaa mukaansa leikkimään ärisemällä, repimällä tassuista ja haukkaamalla Lunan kuonon suuhunsa, mutta Luna vaan jatkoi makaamistaa ilmekään värähtämättä. Kahtena iltana lenkillä, kun olen päästänyt koirat vapaaksi, Luna on kävässyt spurttinsa ottamassa, mutta tullut sitten vierelle kävelemään. Ja kävellyt jopa perässä, ihan kuin turvaa hakien. Aivan liian rauhallista jopa rauhalliselle Lunalle tuollainen käytös on.

No, jospa Lunan käytös on vain ohimenevä oire juoksun päättymisestä. Mutta täytyy sanoa, että noihin rauhallisiin iltoihin voisi vaikka tottua. Almakaan ei sähköjäniksenä pompi, kun ei ole kaveria :)

Kommentit