Meillä mennee mukavasti

Joutessani tässä muutaman sanasen kirjotan ja kuvan laitan. On niin rauhallista, etten osaa enkä halua muuta tehä. 

Pennut ovat saaneet painoa hyvin. Pienimmät, Lumi ja Aamu, lähentelevät 300 grammaa ja pojat ovat jo 400 g:n rajan. Nukkuminen ja syöminen on edelleen pääharrastuksenaan. Ehkä jonkun askeleen välillä ottavat, kun maitobaariin on halu, ja jopa juoksuaskelia sillon on pakko ottaa. Tissitappelu kuuluu jokaiseen ruokahetkeen ja oonkin ollu nyt niissä mukana, että pienet tytöt saavat varmasti ruokansa isojen poikien tyrannoidesa. Tai no, kyllähän nuo isommat sisaretki on jo aikamoisia tyrankeja, varsinki Lettu.

 

Pentulässäys ruuan jälkeen.

Toisenlainen asetelma

Lumi, tuo pienokainen

Aamu on ihanan tumma

Aamu ja Lettu

Kondrad on aivan ihana!


Onhan niitä muitakin  shelttejä olemassa kuin nuo meijän pennut

Wäinö oli meillä tänään päivän ja Pulmu on pikkasen väsyny, kun Wäinö lähti kottiin 😉 Kovasti oli menoa ja meininkiä, kun Liljakin seitsemäntenä shelttinä juoksenteli jaloissa. Pulmu tykkää kiusata Liljaa eli menee aina sen luo ja yrittää nuolla sen hampaita. Lilja ärisee, mutta antaa Pulmun jatkaa.


Otin noista meijän shelteistä kuvia taas. Kiireesä napsasin muutaman, mutta kovin tyytyväinen en kuviin ollu. Mutta laitanpa jälleen yhteiskuvan kuitenki. Ehkä edellisen postauksen kuva on kuitenki parempi...


Tässä pari naapurikyttääjää sisarpuolet Limingasta. Unelma (Violetdream Jane Marple, J-pentue) ja Loviisa (Violetdream Keep On Exploring, K-pentue) ovat parhaimpia kavereita ja harrastuksetkin näyttää sattuvan yksiin.

Voi näitä tyttöjä 😀💓
Kuva Kati Pistemaa

Ja Unelmasta vielä kaksi ihanaa kuvaa. Kuva Kati Pistemaa.


Loviisan sisarista (K-pentue) tässä vielä kuvia:

Armi (Violetdream Kind At Heart) asuu Muuramessa.
Kuva Linda Pölkki

Piitu, (Violetdream Kinder Surprise) asuu Kemijärvellä.
Kuva Outi Kivelä


Nuppu (Violetdream Know-It-All) asuu Oulussa. Kuva Malviina Kortessalo.


Tähän on ihan pakko laittaa tämä kuva. Justus on K-pentueen isä ja Nupusta se on tehny itsensä kopion. Muuten menny ihan hyvin, mutta ei ihan sukupuoli osunu kohdilleen 😉

Sain jouluterveiset ihanalta Velmulta (Violetdream James Bond, J-pentue). Velmu asuu Oulussa. Kuva Kati Leppilampi.

Velmu on kyllä niiiiin upea poika 💓

Kommentit