Vauhikasta menoa kasvattipäivillä

Meillä oli eilen kasvattipäivät, jotka sitte kasahti vähä kokoon, kun porukka ei päässy tulemaan. Mukana kuitenkin oli ihan mukava määrä karvasia ja karvattomia nauttimasa mukavasta säästä ja huitomasa iltasella nuita riiviösääskiä ympäriltään.  Mukana olivat Sanna ja Fiona, Jenni, Vihtori ja Nestori. Henri toi Adan ja myöhemmin tulivat myös Vilma ja Tomi. Piitu toi Ipun vedättämään porukkaa. Tiinaki tuli istumaan iltaa. Nemiä ei ison mahansa vuoksi kannattanu noitten muitten riehujien mukaan ees aatella mukkaan ottaa. 

Nestori oli ylen rakastunu tärppipäiviään melekein viettävään Lunaan. Koko päivän jakso tuon hyvältä tuoksuvan naarassheltin peräpäätä haistella ja välillä kosiaki. Ei auttanu, vaikka Luna välillä erittäinki selvästi ilmotti, että herra sais siirtyä muualle.

Kun ooteltiin Sannan ja Jennin kans muuta porukkaa, käväsimmä uittamasa muutaman kappaleen läähättäviä shelttilöitä. Mukana olivat Ellu, Alma, Luna, Fiona, Vihtori ja Nestori. Fiona on oikia vesipeto! Se meni ensimmäisenä veteen ja ui ja ui ja ui ja ui. Ois uinu vaikka kuinka kauan, mutta alko jo täriseen lopulta. Jos ois ollu ihminen, ois huulensa varmaan olleet jo ihan siniset :) Kuvia räpsin, minkä ehin ja tuli toooodella paljo hyviä otoksia, mutta en niitä oikein tähän kaikkia arvaa laittaa. Laitan Kuvat-osioon lisää.

Sinne se Fiona vaan meni.
Ja vähä ensin katteli, tuleeko muut.
Kun ei tullu, päätti sitte alkaa uimaan :)
Vihtoriki käväs keikan.
Ja Luna.
Ja Nestori.
Siinpä ne meijän kauniit merlesheltit, osalla sertejäki :D :D Ei uskois!
Fiona taas menosa, Vihtori miettii...
Kävihän se Almaki, ku kannettiin vetteen.
Ellu melekein jo kuiva, vaikka vedessä on seki käyny.
Prinsessa Fiona :D
Ei se Nestori pysty jättään Lunaa rauhaan ees uimarannalla :D
Äiti ja tyttö, Ellu ja Fiona.
Vihtorin taidonnäyte.
Täsä se, sertin voittaja Vihtori :D
Alma kyttää, että sais lauman peräänsä.
Märkänä mennään heti sekasi - ja perään vaan!
Vauhtia riittää!
Mitähän nuo puikkonokat kuvittelee, että Jenni tekee, kun
kävi pesemäsä varvastossunsa :D
Nestori mietiskelee, sekunnin.
Ja olihan noilla tosiaan hauskaa, vaikkeivät kaikki heti sitä uintihommaa niin hoksanneetkaan. Kun mentiin kotiin, alko porukkaa tulla lisää. Ippu alko heti vetää sataa ja tuhatta pihalla vetäen samalla kaikki muutki mukaan. Ja pikku-Adaki mukana meni ihan ku muutki <3

Jee, perään!
Ja Ipullahan on vauhtia vaikka muille jakkaa!
Pikku-Adaki opettelee isojen mukana.
Mahtava laukat, mahtavat hypyt!
Ja Fiona kattoo Ippua palavan rakastavasti :)
Hetken hengähdys...
... ja eiku menoksi taas.
Alma pittää emännän puolta: "Älkää menkö sinne kukkapenkkiin!!"
Juoma- ja rapsutushetki
Harvinainen asento tänä päivänä. Vissiin vähä jo väsyttää Vihtoria.
Fionalla vaipuu pikkuhiljaa silmät kiinni, mutta pää pysyy tiukasti pystysä.
Hetki ilta-auringossa.
Ippuki sai näköjään tarpeeksi liikuntaa.
Ja taas Fiona nukkuu pää pystysä :D
Jaa-a, aika tavallahan noita kuvia tähä nyt tuliki laitettua :) Lisää on kuitenki vielä Kuvat-osiossa ja sielä kansio Kasvattipäivät 2.7.2016 :)

Tänään sain tekstiviestin, jossa ilmotettiin, että Ellun leikkausaika siirtyy. Se on jo kolmas kerta ja vähä mua jo ottaa päähän. Tai ei ihan vähäkään. Ei auta ku aamulla alkaa soitteleen eläinlääkäreitä läpitte, josko näin lomakuukautena joku ees ois töissä ja saatais Ellu kuntoon. 

Oon tänään pessy kolme koiraa, aamulla Alman ja illalla Ellun ja Lunan. Alma pääsi päivälläkoirahierontaopiskelijoille harjoituskappaleeksi ja sai nivelten mobilisoinnin ja vähä kraniosakraalia. Alma todettiin yllättävän hyväkuntoiseksi, vaikka pentujen syntymästä ei ole kuin 9 viikkoa. Onki se aikamoinen säpäkkyys. Ellu ja Luna pitäs vielä kuivata ja harjata ja kello on jo 22.57.  Kaikki kolme pudottavat nyt turkkejaan ja kun vihdoin viimein sain pestyä lattiat kunnolla ja laitettua matotki lattialle, nyt saa sitte nyppiä kauheita karvatuppoja sieltä täältä ja imuroija imuroimasta päästyäänki. Huoh! Huomenna on Fionan pesun ja harjauksen vuoro. Fiona on siis meillä nyt hoidossa viikon verran ja harjotellaan sen kans tulevaa Oulun näyttelyä varten.

Kommentit