Isoja ja pieniä vierailijoita

Maanantaina sain kauan odotettuja vieraita. Virpi, Niila ja Jokisen Olli tulivat yökylään matkallaan pohjoista kohti. Niila on siis Alman ja Flipperin poika Violetdream Earl Of Hearts, 1,5-vuotias upea trikkiherra. Jokisen Olli on Niilan kaveri, nahkacollie, ja aivan ihana poika. Rakastuin tähän herkkään ja rauhalliseen poikaan ikihyviksi! Niilasta on kasvanu isohko herra, 44-45 cm, jolla on ihana luonne, upea musta turkki ja muutenkin on aivan älyttömän komea! Niila oli mahottoman kiinnostunu Lunasta, joka tuoksui niiiiiiin juoksunjälkeiselle hyvälle. Piipittää piti, kun vaan katsoiki tuota neitiä. Alma oli katkassu välinsä poikaansa ihan ja kokonaan. Kun Niila edes katsoiki Almaa, äiti näytti hammasta ja pahimmasa tapauksesa käväs ärhäkkäästi ajamasa poikansa kauemmas. Siitähän ei Niila kuitenkaan välittäny, kun neitien takapuolet, jopa äitinsä, olivat vaan niin ihanantuoksuisia. Ellu näytti hammasta aitauksestaan. Jokisen Olli sai Alman hyväksynnän harkinnan jälkeen. Tuosta ihanasta pojasta ei voinu olla tykkäämättä ees roturasisti Luna. 

Niilassa on sekä äitiään että isäänsä, riippuen siitä, mistä
kulmasta katsoo :)
Niilaki saa kylässä olla sohvalla.
"Veljekset" Jokisen Olli ja Niila.

On hän kyllä upea <3
Ollilla on suuri sydän <3
Ja vihdoin unet <3
Seisomakuva Jokisen Ollista, siitä nelijalkasesta ;)
Tytöt joutuvat ootteleen poikien ruokailua kauempana. Ahne Luna
ei tahtonu uskoa sitte niin millään, ettei heidän astioillensa saa mennä!

Eilen hain Adan (Alma & Remu, Violetdream Grace To Aurora, 11 vkoa) viettämään muutaman päivän kesälomaa maalle. Ada pääsi heti kyläileen siskopuolensa Lissun (Helmi & Remu, Usvatar Graziella, 4,5 kk) luo Usvatar kenneliin. Alkuhämmenyksen jälkeen vauhtia riitti ja 1,5 tuntia neitokaiset pyörivät pitkin nurmikkoja välillä raivoisasti toisiaan repien. Tiina otti aivan upeita kuvia noista raivopäistä:
Hetken hengähdys


Tiina otti Adasta kyllä aivan upeita kuvia. On se kyllä ihana shelttineidin alku tuo Ada<3


Ajattelin, että saatiinpas hyvin väsytettyä tuo neitokainen, ku sai Lissun kans raivoilla. Mitäs vielä! Autosa ehti n. 10 minuuttia makoilla, mutta kotiin kun päästiin, sama meno jatku heti. Ja maailmankirjat meni ihan sekasi, ku Alma innostu leikkimään tyttönsä kans. En meinannu silmiäni uskoa. Almahan vetäytyy yleensä omiin oloihinsa, kun meille tulee joku koira tai pentu kylään/hoitoon. Illan aikana Alma jopa kävi hakeen Adaan leikkimään. No, Adahan ei siis nukkunu koko iltana ku ehkä 5 minuutin tirsat pariin otteeseen. Kova vauhti ja meno oli koko ajan. Lunaki välillä leikitti Adaa. Nukkumaan pääsin sitte puoli yhden aikaan yöllä, kun tuo kutaleen Adan väsähti. Nukku kyllä sitte yönsä tosi hyvin. 

Yhen kuvan sain noitten juoksusta pihalla.
Ja sitte Adaa vähä mietityttää.
Neitokaiset tykkää makoilla pihan kuumimmalla paikalla, mutta näyttävät
siitä nauttivan. Elluki pääsi pihalle muitten mukaan makoileen.

Kommentit