Ja oottelu senkus jatkuu

Täälä sitä vaan ootellaan pentujen tuloa. Aika alkaa jo käyvä tosi pitkäksi. Onneksi eilen tuli kotihengetär/apukätilö Arja-serkku Raahesta, ettei tartte yksin ootella. Lämpöjä oon mittaillu tiuhemmin eilisaamusta alkaen. Iltapäivällä lämpö pysy usiamman tunnin 37,9 asteesa ja sitten illalla alko laskemaan niin, että nukkumaan kun mentiin, lämpö oli 37,4. Aamulla aloteltiin sitte asteesta 37,5, päivällä oli 37,1 ja 1,5 tunnin päästä siitä 37,5. Täsä nyt mietin, oisko yön aikana käyny lämpöpiikki vai oliko niin, että oiski käyny nyt päivällä ja noussu äkäseen ylös.  

Alma on syöny viimeksi kahen aikaan kunnon aterian eikä oo tyhjennellykään ittiään vielä. (Yleensähän siis ennen synnytystä loppuu syömiset ja narttu alkaa tyhjentämään itseään synnytystä varten.) Nyt Alma vaihtelee paikkaa ja makoilee hyvinki vaivalloisen oloisena. Jospa se tänään synnytys lähtis käyntiin. Ei sitte niin millään jaksais ootella enää :)

Alma-raasu!
Ippuhan on Sannalla Fionan kaverina. Hyvin kuulemma on menny. Ippu on saanu mahottomasti uusia kokemuksia, lapset ja autot on olleet kova sana. Ihana, että kuulemma on rohkaistunu paljo,vaikka on ollu vain pari päivää sielä. Ihanan sisaruskuvan Sanna lähetti. Kiitos Sanna <3
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Täälläkin on sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menis hyvin :)
- Soile -