Ja jälleen kerran erittäinki koirallinen viikonloppu

Niinpä alkaa viikonloppu taas taipua kohti työviikon alkua. Aikamoinen koiraviikonloppu taas on ollu. On touhuttu ja oleskeltu, koiria hierottu, lenkillä kulettu ja tänään vielä mätsäreisä. 

Perjantainahan meillä kävi Päivi poikiensa kanssa kylässä. Lauantaiaamuna tuli Miia Justiinan kanssa ja Justiina sai hieronnan. Naatiskeli hoitopöyvällä melekeinpä samalla lailla ku äitinsä Luna iltasella olohuoneen lattialla (Lunahan alkaa nukkumaan heti, kun se kyljelleen laitan ja melekeinpä kuorsaa sitä hieroessani.) Nyt sitten katsotaan, miten Vaasassa Justiina liikkuu.

Justiina pääsi poseeraamaan ja tässä näkyy molemmilta puolilta :)
(Joo-o, peili on nyt pesty ja koirien kuononjäljet poistettu :))


Iltapäivällä kävi ihania pennunkyselijöitä kylässä ja varmaan jossain vaiheessa täältä lähtevät kotiinsa karvanen nelijalkanen pallero sylissään. Kiitos teille Venla, Teija ja Ippu käynnistänne! 

Jenni toi viime tiistaina Ikeasta tytöille tuliaisen, pehmohiiren (joka muitten mielestä on rotta, mutta mun mielestä ihan selvä sulonen hiiri).  Kovasti tuntuivat siitä tytöt tykkäävän, tai ehkä vain Ippu ja Luna. Torstaina, kun tulin töistä, hiiriressukka oli kokenu kovan kohtalon. Lattiat oli täynnään valkosta vanua ja hiiriressun silmässä iso reikä. Yllävän paljon sisälmyksiä kuitenki oli vielä tallella. Eilen illalla sitte Luna jatko hiiren suolistamista. En sitä heti hoksannu, vaikka tapahtui mun nokan eessä. Videollahan tuo tapahtuma piti  ottaa:Sunnuntaiaamuna lähimmä ihanassa auringonpaisteesa mettään ja sielä oli niin ihanaa, etten meinannu raskia pois tulla. Istuskelin mettäsä kivellä ja kattelin, kun tytöt kuleskelivat ja haistelivat luontoa. Olihan sielä sitte aikamoista menoaki välillä. Alman vauhti hidastuu päivä päivältä, mutta noilla neljällä muulla se vaan lisääntyy. 

Tämmönen porukka meitä oli tännään lenkillä.


Alma se vaan haaveilee.
Soopeli, merle, trikki.
Alma, 6 v, ja massunsa.
Luna, kohta 8 v.
Impula, 4 v.
Ellu, 2 v.
Ippu, kohta 8 kk.
Ja tästä se alkaa taas!


Luna jaksaa!


Tässä on siis neljä shelttiä :)

Luna-ressu!!
Lenkin jälkeen istahin liian pitkään ja tuli ihan mahoton kiire, ku piti ehtiä mätsäreihin Maikkulaan. Vaikka kuinka paljon ois aikaa ennen lähtöä ihan minne vaan, aina sitä tekee kaiken viime tipasa ja tullee mahoton kiire! No, mätsäreihin ehin kuitenki ihan hyvin. Mukana menossa olivat Vihtori, Fiona ja Miian Riia. Vihtori ja Fiona olivat pienissä pennuissa, Riia jo pienissä aikuisissa. 

Ku mentiin näyttelypaikalle, tuntu, että paleltuu pystyyn. Tuuli oli tosi kova eikä aurinkokaan lämmittäny. Mietin jo, kuinka pahaksi mun 1,5 viikkoa kestäny flunssa vielä äityykään. Onneksi aurinko kuitenki tuli esiin ja hyvin lopulta tarettiin. Aikaa kuitenkin kulu enemmän ku osattiin ajatella, sen verran paljon koiria oli.

Ensin meni Sanna Fionan kans ja niiasivat kutsun punasten kehään. Me Vihtorin kans saatiin lupa sinisten joukkoon. Sannalla ja Fionalla meni tosi hyvin, mulla ja Vihtorilla oli hiukan pasmat sekasi. Mutta  hyvin kuitenki handlattiin kehät. Sijoituksia ei tullu, mutta aivan mahoton määrä harjotusta ja hoksautusta, mitä pitää vielä harjotella. 
Vihtori, Violetdream Fit For A King <3
Fiona, Violetdream Fit For A Princess <3
Ja molemmat - iiiiiiik, ihania <3


Harjottelua ennen kehää.
Sannan ja Fionan tyylinäyte.
Ja siinä sitte seisottiin.
Seuraavaksi pöydälle ja hyvin meni!
Sitten mun ja Vihtorin vuoro.
Kehän kierto ensin.
Sitte pöydälle. Ja menipä ihan hyvin tällä kertaa!
Sitte eestaas ja vielä ympyrä perrään. Vihtoria ei välillä oikein innostanu
moinen :)
Ja sitten odotellaan "tuomiota". Sinisiin siis!
Miia oli toisessa kehässä ja kävivät vielä sinisen kehän kiertämässä. Sijoitusta ei tullu heillekään, mutta mätsäreitten tarkotushan onki harjotella oikeita näyttelyitä varten. (Seuraavanahan meillä kaikilla onki sitte viikon päästä Vaasan kv-näyttely.)Kommentit