Ippu the Riiviö, mutta vain päivän

Veljekset Nestori ja Vihtori kävivät siis viikonloppukylässä. Mukavaa oli, mutta aika källejä kavereita ne on. Nääs, olivat vissiin kuiskutelleet Ipulle, mistä löytyy parrain huvi, ku emäntä ei paikalla. Nuo poijaathan on reviskelleet vähä mitä sattuu, kun emäntänsä on töisä. No, maanantaina, kun tulin töistä, oli näyttelyruusukkeita pitkin lattioita. Yhtä oli Ippu syöny, sertiruusuketta. Kaiketi haluaa itelleki joskus semmosen tai miksi lie oli valinnu just sen. Tiistaiaamuna, ku heräsin, oli lattialla mun muistikirja hiukkasen raadon  näkösenä. Oli Ippu sen laukusta jotenki saanu ja sitä sitte lueskellu. Mutta pahin oli vielä edessä. Mentiin sitte Vilman kans kuntosalille aamulla ja ku sieltä tultiin, oli Vilman parraimmat farkut vejetty kaiteen päältä ja revitty mahoton reikä - tiiättä kyllä minne. Roskiinhan ne housut sitte joutu. Ihan varma oon, että vaikka Ippu riiviö välillä onki, ei ois tuommosta keksiny, jos eivät veljet sille ois moisista huveista kertoneet. :)

Ei ihan näe tästä, mitä on tapahtunu, mutta tausta oli revitty ja
hakaneulaki siinä irronnu samalla. Onneksi ei sitä syöny!

Tänään oli Alma mun mukana töissä. Käytin sen aamulla silmätarkastuksessa ja sen jälkeen oltiinki sitte koko päivä yhesä töisä. Mahottoman reipas Alma oli. Ja ai niin, silmätarkastustulos oli hyvä, ei mittään vaivaa, ei etes ylimääräsiä ripsiä! 


On tuo Alma sitte niiiiin ihana!
Siivoilin eilen kotosalla ja tuntu, että nyt on sen verran siistiä, että pittää pestä koiratki. Perjantaina ku tahtoo väsyttää niin paljo, en jaksanu pestä ku kaks. Alotin noista trikeistä, kun ne on kaikkein vaikein saaha märäksi. Saa suihkuttaa turkkia allaalta päin vaikka kuinka ja vesi vaan lirisee turkista lattialle kastelematta mittään. Sen verran on Ipullaki jo turkkia, että meni melekeinpä yhtä kauan sen turkin pesussa ku Almanki. Nyt sitte oottelen, että vähä turkit kuivuu ja pääsevät molemmat föönin alle. Saas nähä, mitä Ippu siitä tykkää, ku oli vähä pottuuntunu märkänä olostaan (kts. kuva alla). Järkytyksiä järkytysten perrään :) :)

"Pistit sitte mut pessuun!"

Kommentit