Vuosi 2016 alkoi mahottomalla menolla

Vuosi todellaki alko aikamoisessa hulinasa. Fiona tuli hoitoon perjantaina ja siitä alkaen meillä on pyöriny, hyöriny, juossu, ärissy, repiny, raivonnu ja tuulispäänä toiminu kaks shelttineitiä. Ei oo juurikaan ehtineet edes unta ottaa, kun on pitäny kokoajan vaan mennä, mennä ja mennä. Eka päivänä Ippu ei antanu Fionalle siunaaman rauhaan. Mukana touhuissa heilui Luna, joka yritti erottaa tuon pariskunnan tai ainaki lopettaa heijän heilumisensa - todella surkein tuloksin.

Lisää kuvia näistä illoista löydät Kuvat-osiosta.

Fionalla hyvä piilopaikka, mukamas :)
"Tuut kyllä heti pois sieltä!", sanoo Ippu.
"Älä luulekaan, että tuun. Kuitenki hyppäät kimppuun."
"No, pois sieltä!"
"Mää vaikka näin yritän, jos se menis lankaan..."
"Nyt pois tai en leiki sun kans ennää ikkään!"
"Hahaa, lankaan menit."
"Oho, sehän kävi päälle!"

Fiona seuraa Ippua kuin hai laivaa. Ihan kunnolla oon saanu nauraa ku esim. ulkona Ippu lähtee jonnekki kävelemään, Fiona seuraa peräsä ja tekee kaiken just samalla lailla ku Ippu. Jos Ipun korvat on luimussa, Fiona matkii. Jos Ipun häntä on pystyssä, on varmasti Fionallaki. 

Eilen tuli myös Linda viettämään muutaman päivän meille. Todella pian sulautui joukkoon tällä kertaa ja kulki jo illalla huoneissa muitten mukana.  

Eli nyt sitte ei juuri kukaan oo nukkunu päiväsaikaan, kun Fiona on meillä ollu. Paitsi eilen illalla. Serkkuni Arjan kans laitettiin takkaan tuli ja istuttiin iltaa keittiössä ihanaa tulta katsellen. Jotenki vissiin meijän rauha sitte tarttu noihin karvasiinki ja olivat uskomattoman rauhallisia kaikki. Eli taas seuraa nukkumakuvia, mutta ku ovat niin ihania ku nukkuvat ;) Nämä kuvat on ottanu Arja Nokia.

Kaverukset Luna ja Ippu.
Alma naattii.
Tässä Ellu letkeänä.
Ja välillä Elllun piti tulla syliin nukkumaan :)
Fiona pöydän alla.
Lindaki jo pilkkii.
Vielä vähä seurailua.
Nukkumapaikan muutos ja unta silmiin.
Vilskettä tuli ku lähin ulos. Suru tuli puseroon vissiin näillä :)
"Mennään etteiseen oottaan emäntää!"
Tulihan se sieltä, huoh! Luultiin jo, ettei se takasi tuukaan :)
Ja sitte alettiin leikkimään kaikki, koirat ja ihmiset. Hirviä hulabaloohan siitä tuli, mutta olihan meillä kaikilla mukavaa!

Heittäyvyin lattialle ja laitoin muutaman nappulan mahalleni. Sain heti kavereita
Olivat sitte sitä mieltä, että kimppuun kaikki!
Melekein hätä siinä tuli.
Arjaki sai osansa :)
Ei tarvi Arjan kasvojaan tämän jälkeen pestä. Sen verran
pusuja Arja sai.
Neljä yhtä vastaan - onkohan reilua :)
Kovasti nauratti Arjaa. Ei hetken rauhaa näiltä neiteiltä saanu.
Ja lopuksi otettiin yhteiskuva violetdreamilaisista.
Tänään käytiin KASin järjestämissä mätsäreisä kehässä pyörähtämässä Ipun, Fionan ja Vihtorin kans. Sanna oli töissä eikä päässy Fionan kans kehään ja Vihtorin oon luvannu käyttää itse näyttelyissä. Ja hyvin sielä meni! Nämä pienoiset karvaset ovat luonnonlahjakkuuksia! Jokainen osasi kehässä liikkua kuin aina oisivat sitä tehneet ja seisominenki onnistu kaikilla ihan tuosta vaan. Vielä on kuitenki kehitettävää ja mm. näyttelyjännitys saada pois. Mutta nyt jo ollaan kaikki hyvällä mallilla jo nyt. Jokainen sai kehässään punaisen nauhan, mutta loppukehässä ei sitten enää sijoituksia tullu. Mutta se ei haittaa. Mätsärien tarkoitus on vaan harjotella oikeita näyttlelyitä varten ja sijoitukset on aina vaan plussaa.


Kommentit