Kasvatteja ja muitaki kyläsä

Sunnuntai-iltapäivää viettelen ja rauhotun pikkuhiljaa tulevaa viikkoa ootellen. Ihanat ilmat on meitä helliny nyt. Lenkille pääsee vihdoin ja onki otettu kaikki irti viiden asteen pakkasista mettälenkeillä. 

Perjantai-iltana lähti Leopold kotiinsa. Melekein samalla portinaukasulla tulivat kyllään veljensä Valo, kaverinsa Hemmo ja emäntänsä Maarit. Kun nämä kaks poikaa kohtasivat pihalla, meinas tulla ihan kunnon tappelu. Melekeinpä sen etukäteen arvasin, ku Leopoldin jo olin oppinu tuntemaan viikon tääläolonsa aikana. No, yksvuotiailla veljeksillä alkaa ego kasvamaan eikä tämmöseen akkalaumaan tullesa muuta varmaan mielesä oo ku  kattoa, kumpi heistä saa kaikki naiset itelleen.

Ja onpas Valostaki tullu iso poika! Leopold menee vielä eelle koossa, mutta ei Valo kaukana siitä oo. Kova ois ollu  hinkututustua meijän neiteihin, mutta olivat aika epäileväisiä tuon liikkuvaisen ja haukkkuvaisen pojan kans. Alma ei välittäny hänestä kuin hampaitten näyttämisen verran. Muutaman kerran näytti poijalle paikan ärähtäen ajamalla  Valo-ressun kauemmas. Ei oikein äitin rakkautta kyllä minusta se ollu. Valossa on paljo samaa kuin Leopoldissa. Ovat molemmat aika kovapä isiä, mutta kyllä sieltä taustalta pehmeyttäki löytyy. 

Upia ilmestys se tämäkin Valo-poika on!
Valolla korvat lörpsällään :) :)
Hemmo on oikea herrasmies!
Hemmon yli-ihana ilme <3
Torstai-illalta tässä muutama kuva. Olivat kaikki todella väsyneitä, kun Lilli ja Vilma lähtivät.  Luna nukku yläkerran portaitten portin eessä ja olin sen verran laiska, etten jaksanu käydä sitä siellä kuvaamasa, ku ois pitäny nousta sohvalta :)

Ihanat makianmakuset unet Ellulla <3
Ippu vielä untaan oottelee.
Vihasennäkösiä nukkujia :D :D
Tänään mettälenkille otin sitte kameran mukkaan. Ja joo, mun piti sitä ennen nöyrtyä ja lukia kuvanotto-ohjeita netistä :) Otin sitte lenkin ihan kokekuvauksen merkeissä ja napsuttelin n. 290 kuvaa. Ja seuraus ei ollu sen parempi ku ennenkään. Vaikka kuinka noita kameran aukkoja muita vaihtelin, en saanu haluamaani tulosta kuviin. No, pitänee kysyä lisää tietoja viisaammilta. Mutta täsä kuitenki muutama vääränlainen, -värinen, epätarkka, mutta muuten tosi mukava kuva :)

Pihalla aloteltiin ja harjoteltiin lenkkiä varten :)
Ja vähä vielä lissää...
Näin meillä aina lenkki alkaa. Ellu hyökkää Ipun kimppuun tai toisinpäin.
Koeotos. Oikiastaan ihan mukiinmenevä, kirjaimellisesti :)
Ja näin lenkki jatkuu: Alma juoksee 50 metrin päässä eellä ja
muut sitä ihaillen seuraavat - ja lopulta ottavat sen kiinni.
Nyt on Lunan vuoro olla Ellun kohde.
Ippupippu seisoo ja ihmettelee.
Sinne tänne tuijotellaan, vaikkei mitäään näykään.
Almaki kerranki porukan mukana.
Ippu vettää porukkaa. Lunaki on piristyny huomattavasti, kun Ippu
jäi kotiin. Lenkillä vetelee samaan malliin ku muutki,
Huokasuhetki.
Ja uus yritys saada Ippu kiinni.
Ippu-ihanainen, 5,5 kk <3
Kun tultiin lenkiltä, aika pian saatiin taas lisää vieraita. Urpo, Lunan poika, ja Sami tulivat käväseen kaffella ja Urpo trimmisä. Vau ja voih, ku tuo Urpo osaaki olla ihana! Se on luonteeltaan ihan super ja tuo turkki, aivan mahoton! Kyllä tuota poikaa pittää käyttää joku kerta vielä näyttelyssä uudelleen!! Rakenne on bueno ja kaulaaki löytyy, vaikkei sitä näistä kuvista ehkä löydykään, ku tuota turkkia on ainaki kolmen sheltin verran! :)Kommentit