Ippuki kävi työhon tutustumassa

Unohinpa tämän kertoa: Ippu, tuo perjantaina 5 kk täyttäny neitonen, kävi tutustumassa työhön kuukausisynttäriensä kunniaksi. Oli kyllä aika jännittävä kokemus hänelle, hilseen määrästä päätellen. Mun työhuoneeseen päästyään Ippu hyppäs ensimmäisenä tuolille, kuten sitä iteki teen aamulla ekana (vaikken siihen nyt oikiastaan hyppääkään). Tuoli oli jännittävä, kuten myös näppis, kalenteri, laskukone ja lopulta koko pöytä. Kuitenki eppäilen, ettei tästäkään neitistä kunnon työntekijää tulis. Nukkumasa se oli jo 20 minuutin "työrupeaman" jälkeen. Ippu on muuten ensimmäinen työssäni käyny shelttini, joka nukku sinne mukaan tuomani huovan päällä. Muut on kaikki nukkuneet lattialla.

Tuoli oli tosi pelottava. Pelkkä korvien liikutteli tuntu
laittavan tuolin liikkeelle :)
Tuo hiiriki näyttää aika ihmeelliseltä...
Täsä muka ollaan niin toimistotyötekijää, niin toimisto-
työntekijää. Sinne sitä sitte oven taakse kuitenki jäätiin
itkemään, kun yksin jäätiin.
Kun lähin kaffelle ja tulin takasi, huoneesa oli Merja (Iitan omistaja) Ippua lohuttelemasa. Oli kuulemma vinkunu siihen malliin, että kaipas seuraa. No, eihän siinä sitte oikein auttanu muu ku pysytellä huoneessa, etteivät työkaverit hermostu muissa huoneissa. Ippu pääsi Merjan hellään huomaan (lue: istumaan syliin) siksi aikaa, kun minä käväsin syömässä. (Kiiiiiiiitos Merja!!!)  

Kun sitte kello alko läheneen puolta päivää, lähimmä ajeleen eläinlääkäriin Ouluvetiin, jonka vuoksi Ippu sitte joutu/pääsi mun mukaan. Ipulta poistettiin oikea kulmuri. Oli jo uus tulossa semmoseen malliin eikä maitokulmuri liikkunu ollenkaan, joten ei oikein muuta vaihtoehtoa ollu. Hyvin meni nukutus ja hampaan poisto. Kotiin tultua oli tarkotus laittaa Ippu rauhalliseen paikkaan nukkumaan, mutta arvatkaas vaan, onnistuko. Ippu-ressun pää ei varmasti vielä ihan tolokussaan ollu, mutta ku jalat vaan vie, sielä sitä oltiin muitten mukana pihalla juoksemasa ku silimä vältti. Onneksi kuitenki iteki hoksas, ettei kannata heilua liikoja ja ilta meni suht rauhallisesti.

Kommentit