Vincent poseeraa ja Dio pääsi lenkille mukaan

Olipa niiiin ihana lenkki-ilma tänään, ettei meinattu raskia tulla mettästä kottiin ollenkaan. Enää ei haasteita koirien kans ollu, vaikka kameraki oli mukana. Dio pääsi kainalokyytillä välillä, mutta juoksenteli myös muitten perässä ihan reippaasti pitkin mettäteitä. Ajattelin, että se on ihan väsyny, ku kottiin tullaan, mutta mitäs hullua! Tuosa se on illan leikkiny Vincentin kans ja juoksentelee pitkin poikin huoneita. Mistä ihmeestä tuota virtaa oikein löytyyki!!

Vincentin kans harjoteltiin näyttelykävelyä ja -seisomista. En meinannu silimiäni uskoa, kuinka hyvin se heti tiesi, mitä pitää tehä. Nyt oottelen innolla seuraavia lähialueen mätsäreitä, että pääsen kokkeileen ihan kehäsä, miten sielä mennee.

Kaisu-ystävä kävi kylässä ja otettiin Vincentistä seisomakuvia. Ei tarvinnu ku sanoa "seiso" ja tämä poika seistä törötti asennossa ihan ja just kuten pittääki. Aivan ihana poika! Väri ei ihan rotumääritelmän mukanen ole, mutta se ei Vincentissä haittaa yhtään pätkää. Vincenthän on siis Alman ja Flipperin poika. Luonteeltaan on aivan huippu!
Ja niitä lenkkikuvia tässä muutama.


Dio se ossaa seisoa <3
Alma johtaa joukkkoa ja muut hommaa ihan omiaan.
Vincent <3
Me tässä!
Vincentiä yritin saaha pysymään paikallaan, mutta
ei onnistunu. Tämmösen ehin kuitenki napsasta.
Almaki poseeras, ei kovin innossaan kyllä ollu :)
"Tulukaa ny sieltä!", sannoo lauman vetäjä Alma.
Ja Dio jäi jälkeen. Mitähän se jäikään tekemään.
No, sinne se jäi keppiä puremaan :) Keppi se on maasta kasvavaki.
Alma yrittää opettaa, ettei tuo ihan järkevää oo.

Kommentit