Vapun viettoa mettiä samoilemalla

Nyt on vappu juhlittu erittäinki voimia antavin tavoin mettäsä kulkemalla ja laavulla makkaraa paistaen.Ilma oli just ku pitääki; aurinko paisto eikä tuulikaan haitannu. 

Kaisu-ystävä tuli aamulla Veetin kans vapun viettoon. Pakkasimma sitte hetmiten koirat, Lunan, Alman, Veetin ja Ellun sekä evväät autoon ja hurrautimma autolla Runtelin laavua kohti. Jätimmä auton omalla paikalleen parkkiin ja lähimmä mettää pitkin käveleen. Aivan siis upiaa mettää löyty vaikka miten päin kulkea. Niin upia, ettei sanat riitä kertomaan!  Linnut laulo ja oli niiiin ihanan rauhallista.
Laavulla oli enemmänki porukkaa, mutta ku kärsivällisesti ooteltiin, saatiin lopulta koko paikka ihan ittellemmä. Luna juoksenteli kauempana, kun ei kestä savua ollenkaan. Veeti, Ellu ja Alma kyttäsivät makkarapaketteja ja pyöriskelivät jaloissa. Kyllä osasi olla ihana  istahtaa täysin rauhassa ja vaan olla. Nautittiin kaikki ihan viimmesen päälle!Niin sielä oli upiaa, että piti mennä tänään, lauantainaki, uudestaan. Löydettiin uusia polkuja ja uusia paikkoja kierrettäväksi. Nyt on akut ladattu ainakin viikoksi eteenpäin. Kun pois tuolta ajeltiin, oltiin kumpainenki, Kaisu ja minä, ihan hiljaisia ja tuntu ihan kuin ei oltais kuuluttu tähän arkeen ollenkaan. Se on tuo metsä semmonen paikka, että kun sinne pääsee, sieltä ei haluais pois ollenkaan <3

Kommentit