Toinen päivä uuvesa laumasa

Nytpä ollaan sitte toista päivää eletty isomman lauman keskellä. Ja hyvin on menny. Almalla on vielä sanansa sanottavana Vincentille, mutta jo toisiaan haistelevat ja lähekkäin nukkuvatki. Vincent ja Dio ovat alkaneet leikkiä ja niillä näyttää olevan tosi hauskaa. Välillä pittää Vincentiä neuvoa, ettei voi ihan kaikenlaista leikkiä, kokoero on vielä sitä luokkaa. Luna yrittää komentaa poikia, kun ei kestä, että kellään ois hauskaa. Eivät onneksi välitä, vaan jatkavat touhuiluaan.  Dio on kyllä kova poika leikkimään yksikseenki. Saattaa keittiösä touhuta omiaan vaikka kuinka kauan. Välillä sieltä kuuluu kummallisiaki ääniä, joten hauskaa tuntuu olevan.

Aamulla käytiin nelijän issoimman karvasen kans lenkillä. Neitit ottivat Vincentinki mukkaan juoksuun. Vincent oli kyllä vähä kauhuissaan, ku katteli Ellun tyyliä alottaa lenkki. Sehän hyökkäilee lenkin alkupätkän Lunan kimppuun ja pittää semmosta ärinää, että vois luulla tekevän sille vaikka ja mitä. Leikkiä se kuitenki on, mutta isoäänistä. Kuhan päästään pitemmälle, Elluki rauhottuu ja juoksentelee kuten muutki. Ja oon niin ylypiä ja onnellinen tuosta Vincentistä. Tulee heti ku kutsutaan ja on ku ois laumasa aina ollu.

Ai niin. Töistä tullesa kauhulla avasin oven ja melekeinpä silmät kiinni sisään tulin. Pelotti ihan, mitä nuo pennut ovat lattioille aikaan saaneet. Mutta yllätyinpä iloisesti. Eipä löytyny lattioilta kuin yhdet pissat ja yhdet kakat, muut löytyivät paperilta. Uppeita poikia, pakko sanoa. Vincenthän on jo melekein sisäsiisti. Dioki hyvää vauhtia tajuamasa, mikä on homman nimi.
Näin lähekkäin jo Vincent ja Luna ovat päässeet.
Ellu taas poseeraa, mutta ihan aiheesta :)
Dio ja Dion lelu
Ja vähä sitä pittää purrakki.
Johan sitä vähemmästäki riehumisesta väsähtää.
Kattoin tv:tä kavereitten kans. Vincentkin
hyväksyttiin sohvalle.

Kommentit