Violetdreamin eka ikioma kasvatti!

"Iita" on nyt sitten virallisesti Violetdreamin ensimmäinen oma kasvatti, nimeltään Violetdream All In One. Mukavana syntymäpäivälahjana sain rekisteritodistuksen, jossa komia nimi luki. Nimen taustallahan on se, että tämä pentu elää myös menehtyneen siskonsa elämää.

"Iita" on jo kohta 7 viikkoa meitä ilostuttanut ja välillä harmaita hiuksiakin aiheuttanut. Kasvuvauhti on ollut todella huimaa, ihan päätähuimaavaa sanoisin :) Nappuloita, jauhelihaa ym. herkkuja on jo yli kolme viikkoa syöty ja maitobaarireissut alkaa olla nyt ohimennyttä aikaa. Vauhtia riittää ja tekemistä löytyy koko ajan. Nukkumisetkin on vähentyneet puoleen sitten alkuaikojen. Tällä hetkellä Iitan "in"-juttu on verhojen repiminen, aamutossujen raahaaminen ja repiminen, kirjojen ottaminen kirjahyllystä ja niitten "lukeminen". Kaikkein ihaninta tuntuu kuitenkin olevan mun lahkeissa roikkuminen. Isommat neidit se saa helposti mukaan leikkiin hyökkäämällä kimppuun ja repimällä karvoista. Alman kanssa mennään sohvan ympäri ja vuorotellaan, kuka pääsee ekana. Lunakin on välillä ihan villiintynyt ja lähtenyt mukaan leikkiin. Että touhua, sähellystä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita meillä piisaa.

Kovasti vauhdilla on Iita tosiaan kasvanut. Sunnuntaina Päivi tuli giljotiinin kanssa käymään ja Iitan säkä oli 23,5 cm! Kovasti tässä olen seuraillut, miten tuo korkeuden kasvukäyrä huolestuttavalla vauhdilla kasvaa. Mihin kokoonhan se Iita vielä tuleekaan, hmmm...

Tänään käytiin sitten pentutarkastuksessa ja Iita todettiin terveeksi merletytöksi. Kivasti osasi lääkärin pöydällä käyttäytyä, vaikkakin tippojen laittaminen ennen tarkistusta itketti kovasti :) Tulomatkalla istui nätisti äitinsä kanssa häkissä, ei ääntäkään päästänyt. Paha olo kylläkin matkan aikana oli yllättänyt.

Mukavasti vaavin kans menee. Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Tässäpä  muutama kuva 6,5-viikkoisesta tytöstä:

Mulla on siniset silimät!!!

Minä!

Eikö jo pääsis pois tästä poseeraamasta!

Tyttöjen iltapalaveri. Vaikka kovia sanoja käytetäänki, kavereita ollaan.

Kommentit