Prinsessa 3 vrk

Sielläpä se kaunokainen prinsessa pentulaatikossa öllöttelee. Aika kuluu pääosin nukkuen, mutta muistaa myös pitää huolen  ruoka-ajoista. Syötäväähän todellakin riittää ja se näkyy kasvukäyrissä :)
  • syntymäpaino: 285 g
  • ikä 9 h: 292 g
  • ikä 1 vrk: 323 g
  • ikä 2 vrk: 379 g
  • ikä 3 vrk: 442 g
Kamera on sitten räiskynyt pentulaatikon päällä tiuhaan tahtiin. Enpäs muista, milloin on tullut kuvia näin paljon otettua viimeksi. Varmaan kun Henri syntyi v. 1993 :)
 


Luna kyllästyi jo toisena vuorokautena seuraamaan nukkuvaa vauvaansa ja porttia rymistellen ilmoittaa aina, kun kyllästymispiste on saavutettu ja haluaa jaloittelemaan. Käy kyllä säännöllisin väliajoin katastamassa, että kaikki on kunnossa ja tunnistaa pennun ääntelystä, milloin sillä on nälkä ja milloin huutaa ihan muuten vaan. Pissareissutkaan eivät ole enää juosten kustuja, vaan Luna haluaa jo pitempiäkin lenkkejä tehdä. Ja ihan rauhallisesti kävellään ja pentulaatikkoonkaan ei niin kauhea kiire ole - ehtii jopa sisälle tullessa käydä keittössä tarkistamassa, olisiko pöydälle jäänyt jotain syötävää :) Elämä on siis normalisoitunut ja minäkin jo pystyn keskittymään muuhunkin kuin prinsessan tuijotteluun :)

Alma on alistunut siihen, ettei pääse pentuhuoneeseen. Kurkkailee kyllä tasaisin välein portin takaa, mutta ei enää vinkuile ja rappaa porttia. Yöt Alma nukkuu kiltisti Henrin tai Vilman sängyn jalkopäässä :)

Kommentit