11. vrk

Ja prinsessa senkus nukkuu ja vankistuu, ei mahdu enää yhdelle kädelle :) Silmät eivät ole vielä auenneet, mutta kovasti odottelemme tämän viikon aikana ne näkevämme. Tänään punnitsin vauvelin ja painoksi sain n. 900-1100 grammaa  - vaikea punnittava jo tämä neiti, kun ei tahdo paikallaan pysynyt. Kun muutaman kerran sitä rauhottelin, asettui vaaka noin 920 gramman paikkeille. Eli kohta kuitenkin kilon painoinen tyttönen on se. Luna hoivaa entiseen malliin, mutta muistaa ottaa hengähdystaukoja ihan kiitettävästi ja vähän  pitemmälle lenkillekin on jo lähtenyt ihan suosiolla.

Tässä pari kuvaa 9 vuorokauden ikäisestä prinsessasta:Alman kanssa käytiin agilitytreeneissä tänään. Töistä oli kauhea kiirus kotiin, nopeasti jotain syöpäsin ja kaasujalka raskaana ajelin Martinniemeen. Varttitunnin lenkki ehdittiin tehdä ennen treenejä ja mietin, sainko sillä ylimääräiset höyryt pois ja lihakset lämpimäksi. Näytti kuitenkin höyryt ainakin hävinneen, kun niin nätisti osasi Alma irtikin käyttäytyä hallissa. Ja mukavasti meni treenitkin. Pitkällä, neljän esteen alkusuoralla aloitettiin ja jo varmana pitämäni renkaan Alma meni pari kertaa ohi. Kun vähän näytti, mikä se rengas niinku oli, johan se koko suorakin onnistui. Toisessa pätkässä harjoiteltiin persjättö ja takaleikkaus ja kumpainenkin onnistui. Kun sitten kolmannessa pätkässä piti takaleikkauksen jälkeen vielä jatkaakin, jopa coutsin mielestä "aloittelevaksi koiraksi takaleikkaus onnistui hienosti". Olinpas hiukkasen onnellinen siitä! Että taas kerran sain lauleskellen treeneistä ajella kotiin :)

Kiihkeästi tässä odotellaan jo viikonlopun Äänekosken ja Viitasaaren näyttelyturneeta. Alma pääsee pitkästä aikaa kehään. Häntä tuntuu olevan oikealla mallilla, mutta se jatkuva emäntään päin tuijotus pitäisi saada karsittua pois :)

Kommentit