8. huhtikuuta 2016

Vieraita, märkiä koiria ja vauhtia mettäsä

Ihan ensimmäiseksi on ihan pakko laittaa kuva Alman muhkeasta mahasta. Tänään on vrk 48 ja tuntuu, että tuo maha on yhtä iso ku aikaisemmin vrk:lla 63. Vauhti ei oo vielä Almalla hidastunu, mutta lenkillä kulkee mun lähistöllä jo.

Siis kaks viikkoa enää h-hetkeen. Aivan mahotonta vauhtia menny aika!! Kuvassa Alma ja Luna vierekkäin, mutta en tiiä, saako siitä niin hyvin selvää, kuinka iso tuo massu tosiaan on.

"Et viittis mua kuvata..."
Mahoton maha toisella. Vyötäröstä ei tietoakaan :)
Toinenki mamma, Impula. Onkohan kateellinen äidilleen vai
odottaako kauhulla aikaa, että kasvaa noin isoksi...
Meillä kävi miesporukka emäntänsä Lillebergin Päivin kans kyläilemäsä. Mukana oli semmonen, iiik, ihana pieni poika, 9 vkon ikänen Bablo (Kiitäjän Bablo). Olihan reipas poika. Ja Ippu ois voinu vaikka koko illan leikkiny tuon ihanuuden kans. 

Eikö hän olekin ihana <3
Poikia, poikia!
Poikia ja tyttöjä pitkin poikin, 10 yhteensä :)
Impula ei tuosta Onnista tykänny sitte ollenkaan :)
Bablo ylty leikkimään ja oli niiiiin reipas.
Bablo poseeraa. Just ehin kameraa napsauttaa :)
Käytiin mettälenkki vieraitten lähtemisen  jälkeen ja sielähän taas vauhtia riitti. Ippu vetää porukkaa pitkin mettiä ja välillä käyvät läähättämässä mun tykönä. On se ihana, että tuo Ippu jaksaa! Videosta näkyy, minkämoista menoa se meillä nykyään lenkillä on. MInä voisin seisoa vaan paikallani ja koirat hoitas ite lenkkinsä. Alma ei  mukkaan lähteny, seisoskeli vaan mun vieresä.


Lenkin jälkeen oli ihan pakko pestä nuo kaks viikon päästä näyttelyyn lähtijää. Hiekkaa oli turkki täynnään - ja niin on muuten nyt meijän lattiatki (ja huomenna on sitte ihan varmasti siivouspäivä...).  Ipusta ei huomannu, että ois kärsiny suihkusa, mutta eipä se kauhian onnellinen ollu suihkun jälkeen. Ellu oli niiiiiiin maansa myyny jo ennen ku olin sitä edes saanu suihkun alle. 

"Haista sinä...! Ällyytit mut tänne, ku en tienny, mitä tuleman pittää!"
Ei se Ippu niin kauhian onnelliselta näytä :) :)
Voi ressu-raasu Ellua :(


Ei kommentteja: