Pentusuunnitelmista ja terveystuloksia

Niinpä siinä sitten kävi kuten pelkäsinkin, että merlepentuja ei meille tänäkään vuonna tule. Tarkoitus oli astuttaa Unelma (Violetdream Jane Marple), mutta taivaankortit eivät suotuisat olleet ja tyttö jäi kokonaan pois jalostuksesta. Unelmalla todettiin ektooppinen ureter eli väärään paikkaan laskeva virtsanjohdin, joka on perinnöllinen vaiva. Mutta onneksi vaiva ei ole vakava, ftoivottavasti lääkityksellä hoituu. Vaikka harmittaa, ettei tämä persoonallinen neiti pentujen hoidosta pääse nauttimaan, ei se tippaakaan vähennä mun ja Katin rakkautta sitä kohtaan. Aivan ihana neiti se on ja nauttii elämästään täysillä. Joskus varmasti näyttelyihinkin mukaan lähtee.

Unelma-prinsessa prinsessatuolissaan.

Muitakin on käynyt lääkärissä, sappiultrassa. Ensin kävi Ada (Violetdream Grace To Aurora) ell Herttaisessa Kamilan syynissä. Sakkaa löytyi sapesta, mutta ei onneksi näkynyt paksuuntumisia, kiviä eikä tulehduksiakaan. Lääkityksen Ada sai ja kontrolli on elokuussa. Tuntuu jotain tapahtuneen lääkityksen ja useamman ruokailun aloitusten jälkeen, kun kakkaa löytyy yölläkin matoilta.

Luna ja Justus kävivät myös. Lunalla samanmoinen sappi kuin Adalla ja sai lääkityksen sekä on nyt useammalla päivittäisaterialla. Justuksen sappi oli täysin puhdas, ja samaten muutkin ultrassa näkyvät sisäelimet. Kovasti Kamila kehui Lunan kuntoa sekä Justusta ihan yleensäkin. Mukava käynti ja ihan hyvä oli tietää Lunan sapen kuntokin.


Pentusuunnitelmista


Pentusuunnitelmat siis muuttuivat. Merlepentuja ei ole tulossa, eikä muun värisiäkään, tämän vuoden aikana. Unelma olisi ollut tarkoitus astuttaa ja haaveilin myös Adan astutuksesta. Nyt molemmat on pois pelistä, Adakin ainakin tämän vuoden lopun suunnitelmista. Sen sapen toimintaa pitää seurailla ja katsoa sitten uudemman kerran, mitä tehdään.


Kuumuutta sisällä ja ulkona


Aika kuumia on viime päivät  olleet - vai joko tässä on viikkoja mennyt... Olen etätöissä edelleenkin, ja päivät ja viikot hurahtelevat silmien ohi, ettei välillä tiedä, mikä päivä on menossa. Koirat tykkää maata kuumalla terassilla, ja varsinki Lunaa pitää hätistellä välillä varjoon. Ellu siirtyy välillä omalle paikalleen laatan päälle seinän viereen.


Ellu ja Ellun laatta

Juhannuksen aamulenkin jälkeinen lötkistely (nappulan himolla samalla sohvalla)

Mitähän tästäkin sanos. Luna niin mielellään aina kameralle kieltä näyttää.

Justus komiana

Ada ja Lilja kävivät tuulettamassa ittiään meillä

Vaikka näyttäis, että Lilja irvistyksellään yrittää ajaa Ellua pois, kyllä se toisinpäin kävi.


Terveisiä kasvateilta


Loviisa (Violetdream Keep On Exploring) ja Unelma (Violetdream Jane Marple) jatkaa touhuilujaan entiseen malliin. Katin ottamissa kuvissa näkyy hampaita ja irvistyksiä melkeinpä joka kuvassa. Niin mahoton pari nuo tytöt on, että ihan naurattaa, kun niitä ajattelee. Ei tule Katillakaan aika pitkäksi, kun niitä seuraa.

Ja ovat muuttuneet niiiiin toistensa näköisiksikin! Kuvista on välillä vaikea erottaa, kumpi on kumpi ja livenäkin nähdessä pitää hetki miettiä, kuka siinä rapsutettavana on.

Kuvat Kati Pistemaa.


Unelma ja Loviisa. Tästä kuvasta erotan tytöt toisistaan.

Vuosi vielä, niin ovat ihan samikset!


Käytiin meijän poppoon kans Unelman ja Loviisan luona kylässä. Tässä
kaikki ihmettelevät, mitä minä auton luona oikein teen.

Nuppu (Violetdream Know-It-All) oli päässyt mökille ensimmäistä kertaa elämässään ja talviturkki oli jäänyt veteen, kun oli sinne vahingossa pulahtanut.


Velmu-herra (Violetdream James Bond) on myös ollut mökillä ja esittelee tässä itseään ihanassa järvimaisemassa.


Ihan pakko vielä laittaa muutama Justuksen nukkuma-asento. Se kyllä osaa nauttia elämästä!Näin meillä vietetään aikaa, kun ulkona jyrisee ja paukkuu. Mutta ootas, kun naapuri käy nakkaamassa roskapussin roskakatokseen! Johan alkaa möyke ja meno!Kommentit